2777
2789
عنوان

رمان

131 بازدید | 9 پست

دوست جونیا رمان معرفی کنید رمانای خوشگل که ارزش خوندن دارن .واقعاازاین رماناکه تودانشگاه اول باهم لج دارن بعدعاشق میشن وایناخسته شدیم.چه رمان تک چه برنامه مجموعه رمان هافرقی نداره معرفی کنین

خارجی بخون

کیمیاگر

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر رمانا همینجورین ولی من تخیلی ترسناک زیاد میخونم 

شیفت خون اشام 

منطقع ممنوع 

مرزی از جنس تاریکی

ملورین

پنج نفر 

دکل

یادم نمیاد یادم اومد میگم بهت 

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   

عاااام اینا خیلی قشنگن

زندگی شکلاتی ؛ بادیگارد؛ ملکه خونخوار ؛ مثلث زندگی ؛ اقای مغرور خانم لجباز؛ عشق کهن؛ یک سبد عشق؛ ووو دیگه حس تایپ نیس خاستی بیا درخاست بده بگم بقیشو اینا خیلی قشنگن