تنها89088 مدیر عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 160 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 51 پست چه چیزهایی بنظرتون مهمه تواشنایی بپرسیم و اهمیت داره؟تجربتونو بگین بم ممنون ازتونازدواج توسن 20خوبه؟ی معلم و کارمندبانک 1399/11/20 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرمجردعاشق عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 366 نیست برادر شماها دل به ازدواج نمیدین تا وقتی دوس دختر هس چرا فکر میکنی همه دوست دختر دارن ،در طول زندگیم شماره هیچ دختری وارد این گوشیم نشده عاشق کسانی هستم که عاشق خانوادشون هستن
love_the_rain عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 2434 چرا فکر میکنی همه دوست دختر دارن ،در طول زندگیم شماره هیچ دختری وارد این گوشیم نشده اوکی 😑✌🏻 خسته ام بسکه نوشتم ز فراقت جانا
پسرمجردعاشق عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 366 اوکی 😑✌🏻 برادرانه میخوام یه چیزی بهت بگم ،اگه روزی پسری بهت گفت بیا با هم دوست باشیم تا بعدش با همدیگه ازدواج کنیم دروغ میگه ، بهش بگو بیا باهام ازدواج کن بهت قول میدم بهترین دوست دختر دنیا برات بشم ، البته اگه کیس مناسبی بود عاشق کسانی هستم که عاشق خانوادشون هستن
love_the_rain عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 2434 برادرانه میخوام یه چیزی بهت بگم ،اگه روزی پسری بهت گفت بیا با هم دوست باشیم تا بعدش با همدیگه ازدواج ... من دوست پسر زیاد داشتم ...مرسی از نصیحتت 🙏🏻🌹 خسته ام بسکه نوشتم ز فراقت جانا
پسرمجردعاشق عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 366 من دوست پسر زیاد داشتم ...مرسی از نصیحتت 🙏🏻🌹 قول ازدواج هم دادن؟ عاشق کسانی هستم که عاشق خانوادشون هستن
love_the_rain عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 2434 قول ازدواج هم دادن؟ فقط یکیشون عشق اولم ....بعدش دیگه فهمیدم و معمولا اول رابطه همچیزو اوکی میکنیم تا آلانم جدایی سختی نداشتم به جز اولی دوس پسر الانمم ۳ ساله باهامه و بهش گفتم مورد خوب بود ازدواج مکنم مشکلی نداره خسته ام بسکه نوشتم ز فراقت جانا
پسرمجردعاشق عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 366 فقط یکیشون عشق اولم ....بعدش دیگه فهمیدم و معمولا اول رابطه همچیزو اوکی میکنیم تا آلانم جدایی سختی ن ... ازش جدا شو ،باور کن به غیر از تو چندتای دیگه دوست دختر داره بهت قول میدم ، راه درست زندگی را خودت باید پیدا کنی تا خوشبخت بشی عاشق کسانی هستم که عاشق خانوادشون هستن