2777
2789
خب یه جلسه کمه چن جلسه باید اشنایی باشه لااقل عقاید یکیشه توقعات و دیدگاهتو بیان کن ازونم بپرس بب ...

تاالان هرچی توقع گفتم خوب بود نظرامون ولی خساستو چجوری بفهمم چن باری گفته دستم خالیه زندگی سخت شده فلان

ببین کارش چیه؟ مو رو از ماست بکش بیرون  خونه برای خودش داره البته دور از خانواده فاز فردین بر ...

واقعا خسته نباشی دیگه چی میخوای یکدفعه بگو کل ایران را داره یا نه ، همین کارها را میکنید این پسرهای بدبخت از ازدواج میترسن

عاشق کسانی هستم که عاشق خانوادشون هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین الان گفته میزارم کنار انشاالله کنارم میزاره. ولی فکر کن شاید کنار نذاره ببین میتونی راه بیای

همین ی موردووووو خیلی بدم میاد میگ اصلااا برام مهم نی قلیون میتونم کنارش بزارم

[QUOTE=176351315]اینارو تاحدی پرسیدم راجب عقایدش دیدگاهش راجب خانوما ازادی اینا ولی جزیی تر موندم ینی نمیدونم مواقع د ...[/QUOTE

رفتارش... به‌ خصوص با خانوادش 

هدفش تو زندگی چیه؟ 

واسه رسیدن به‌ اهدافش تلاش میکنه؟ 

زندگی با نشاط تا چه حدی براش مهمه؟ 

برای رسیدن به‌ اهدافش چیکارا میکنه؟ 

نظرش در مورد زندگی چیه (زندگی عالی )؟ 

شما پسرید؟ببینین من خودم نمازخون اینا هستم ایشونم نمازخونن و اونجور ک من میخوامه خیلیییم مشغول کار

درسته من پسر هستم مجرد هم هستم ولی از بس این دخترها سخت میگیرن جرات ازدواج ندارم ،اهل هیچ برنامه‌ای هم نیستم ،به اندازه یه شروع زندگی هم پس‌انداز کردم ولی امان از دست دختر‌های بلند پرواز.

ی دختر مناسب خودت پیداکن امیدوارم خوشبخت بشی هرجا ک هستی

ممنونم ،شش سال دانشگاه درس خوندم تا ارشد گرفتم و یه شغل با حقوق چهار پنج تومان دارم اگه میدونستم کارم به اینجا میکشه هیچ‌وقت دانشگاه نمیرفتم ، فقط خواهش میکنم اینقدر به پسر‌های بدبخت سخت نگیرید گناه دارن

من سخت گیرنیسم فق میخوام خوشبخت بشم و 

خوشبختی به شغل نیست به عرضه داشتن پسر و دوست‌داشتن همسرشه ، خوشبختی یعنی تلاش برای خوشبخت شدن و راضی نگه‌داشتن همسر هست