2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا خانوما 

چرا دوست پسرم تا پیام میده سری آفلاین میشه میره چن ساعت بعد میاد 

همیشه اينجوریه

دو ساعت پیش گفت دلم خواست باهات حرف بزنم هنوزم آن نشده😑

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂

۱۵ساله ازدواج کردم تازگیا توجه همسرم کم شده فک میکنم براش مهم نیستم همش سرکار خونه ام که میاد یا همش خوابه یا با کبوتراش سرگرمه اصلا برا ما وقت نمیزارت خسته شدم  

توبرو سمتش به هرچی علاقه داره علاقه نشون بده کم کم مثل من درس میشه.

میرم چندبارم تاحالا بهش گفتم دیگه نمیدونم چکار کنم همیشه تو خوشیا هست موقعی که بهش نیاز داشتم نبود من تنها بودم 

ای خدا خانوما  چرا دوست پسرم تا پیام میده سری آفلاین میشه میره چن ساعت بعد میاد  همیشه ا ...

چون فرار میکنه ازت

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

میرم چندبارم تاحالا بهش گفتم دیگه نمیدونم چکار کنم همیشه تو خوشیا هست موقعی که بهش نیاز داشتم نبود م ...

شوهرمنم اینجوری بود..وقتی نشسته سرمومیزارم روپاش اونم موهامونوازش میکنه مثلا ..یاسازداره سازمیزنه بااینکه ازسازبدم میادولی میگم بده منم بزنم اینجوری دیگه.

[QUOTE=176343685]اره ولی.... امروز خودش اومد گفت دلم خواست باهات بحرفم شاید کاری براش پیش اومده باشه اووف چیکار کنم ...[/QUOT]

میدونی چیکارکن؟ خودتو درگیرپسر مردم نکن. مطمئن باش حالششش توپه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است