2777
2789

میخای حاجت روابشی بیا تاپیک حاجت روایی من😍صد درصد تضمینی

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوس دارم ختم قرانم انجام بدم ولی دیگه خستم احتمالا اونم جواب نه!

اگه با این ناامیدی بخوای شروع کنی آره جواب نمیده ولی من چنان امیدوار شدم ب خدا اونروز‌ و ازش خواستم و شروع کردم ک تموم نشده حاجت روا شدم خیلییی دلم شکسته بود و کل امیدم خدا بود 

اگه با این ناامیدی بخوای شروع کنی آره جواب نمیده ولی من چنان امیدوار شدم ب خدا اونروز‌ و ازش خواستم ...

میدونی!با این سن کمم انقد سختی کشیدم!هر مشکلیم بوده نه گله کردم نه چیزی😭تو عمرم یه چیزی ازش خواستم کلی گریه کردم دلم برا خودم میسوزه ولی اون هنوزم ساکته😔

میدونی!با این سن کمم انقد سختی کشیدم!هر مشکلیم بوده نه گله کردم نه چیزی😭تو عمرم یه چیزی ازش خواستم ...

عزیزمممم اولا ک خدا هرکس رو بیشتر دوست داره بیشتر بهش مشکلات میده .دوما خودمم الان ی مشکل دارم خب نمیشه هرچی از خدا خواستیم بگه چشم بفرما حاجتت ی وقت هایی نمیشه باید بی خیال بشی بسپری دست خودش فقط.خدا خودش بهتر صلاح ما رو میدونه قربون دل شکسته و ناامیدت بشم اینطوری نباش دیگه باشه؟ 

تازه من چندسال پیش ی چیزی از خدا خواستم نداد الان روزی هزار مرتبه شکر میکنم نشد البته بعد چند سال بعضی چیزا ب صلاح نیستن واقعا