2777
2789
عنوان

هیچی نمیتونم بخرم

544 بازدید | 15 پست

که لااقل دلخوشی بشه... شلوار مانتو شال کیف لوازم آرایش... 

هرچی بخای بخری، نخریده تمام پول آدم میره... 

خوش به حال اونایی که انقدر دارن که با خیال راحت و دور از استرس هم خریداشونو میکنن... هم آرایشگاه شونو میرن هم ناخناشونو درست میکنن همیشم شیک و بوی عطر و جذاب... 

چقدر روزایی که راحت خرید میکردیم کوتاه بودند... 

گرونی واسه همه هس

حالا واسه یکی کم

واسه یکی زیاد

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا شرایط اقتصادی افتضاح

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کی اخه داره فقد اون اقا زاده ها مرفهن مادلمون ب یارانه ومعیشتی خوشه😂😂

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

آره دیگه پول حلال مشکلات 

حالا بعضی ها میان چرت میگن ولشون کن 

پول اکه بد بود آدم ها برای بدست آوردنش صبح تا شب سگ دو نمیزدن 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
گرونی واسه همه هس حالا واسه یکی کم واسه یکی زیاد

نمیدونم... همیشه فکر میکنم مگه من چقدر بی لیاقت یا بی ظرفیت بودم که یکی از اونا نشدم... 

دلخوشیموو خریدن یه مانتو و شلوار جین بود... گاهی 3 تا قلم لوازم آرایش... گاهی با خیال راحت یه پیتزا... 

نمیدونم... همیشه فکر میکنم مگه من چقدر بی لیاقت یا بی ظرفیت بودم که یکی از اونا نشدم...  دلخوش ...

پیتزاشوخوب اومدی ما ک بیرون میرون نمیریم باپیتزا خوش باشیم لااقل😂

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
ببین اکثر مردم الان شرایطشون همینجوره. حالا باز هم برنامه ریزی کن هر ماه یه چی بخر. یه ماه شال یه ما ...

یعنی واقن الان اکثریت همینطور؟ من توی هر ناراحتی ای همیشه احساس میکنم فقط من بیچارم... 😭

پیتزاشوخوب اومدی ما ک بیرون میرون نمیریم باپیتزا خوش باشیم لااقل😂

حداقل توی کشورای دیگه اگه کرونا هست ولی کلی رفاه و آسایش و احترام و ارزش برای مردمشون قاعلن... ما که بدبختی‌های خودمون کم بود، کرونا هم بدترش کرده... 

حداقل توی کشورای دیگه اگه کرونا هست ولی کلی رفاه و آسایش و احترام و ارزش برای مردمشون قاعلن... ما که ...

پیلم نداریم ازینجا بریم فلن حسرت میخوریم بانون کره تاببینیم چی میشه😂

یعنی واقن الان اکثریت همینطور؟ من توی هر ناراحتی ای همیشه احساس میکنم فقط من بیچارم... 😭

اره واقعا. من الان یک ساله بیرون غذا نخوردم البته به خاطر رعایت کردن تجمع و اینا بود ولی کلا غذای بیرون اصلا خوب نیست. هیچی نداره و کلی گرونه. ادم اگر خودش غذا درست کنه خیلی باکیفیت تر هست. بعدم حالا هر روز هر روز که لباس لازم نداریم ماهی یک بار یه خرید کوچیک دل آدم باز میکنه و مصرف گرایی هم خوب نیست.