2777
2789
عنوان

کمک 😐

163 بازدید | 24 پست

سلام اول بگم نخندین مسخره کنین 

سواله دیگه 😶بچه ها یه ساختمون میخوام برم ۵ طبقه اس بعد جایی که من میخوام برم واحد ۲۲ عه 

آیفون جلو در پنلش از ۰ تا ۹ داشت و دوتا کلید دیگه من واحد یازده رو چطور بزنم 😶

دوتا یک زدم و یکی از اون دوتا کلید رو که رو صفحش نوشت calling 11....

میشه برام دعا کنید؟😔

همرو بزن بلاخره یکیش میشه ۱۱😁

مدیونی فک کنی نمیدونم

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂شماره گیر داره زنگ نداره اصلا موندما ای خدا 

وایسا تا یکی بیاد درباز شه برو توام پشت سرش😂😂😂😂😂

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

همرو بزنگ بلاخر یکی باز میکن

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖
شماره واحدو بزن  بعد علامت زنگ یا زنگوله

سلام عزیزم خدا خیرت بده همین کار رو امروز کردما همونطور که گفتم بعدش به انگلیسی نوشتcallig 22  من تز ترسم دوباره زنگوله رو زدم قطع شد فکر کنم من واحد ۲۲ رو زدم

شما تا حالا دیدین این مدل آیفون رو؟ خیلی استرس دارم ضایع نشم پیش دوستم کم واسم کلاس میزاره اینم بشه سوتیم ...

میشه برام دعا کنید؟😔