2821
2789
عنوان

خجالت کشیدم

341 بازدید | 16 پست

رفتیم مشاوره قبل از ازدواج بعد خواستم بیام گفت بریم رستوران به بابا پیام دادم زنگ زدم بهش مشغول بود بعد تو رستوران بودیم بابا پیام داد فعلا نه حالا بیا خونه یه وقت دیگه. دیگه ولی خوب ما دیگه رفته بودیم. معذب بودم من که باهاش نسبتی نداشتم بابا هم که... راحت نبودم خیلی... اشتهام کم شده بود همش میگفتم میتونم بعنوان شوهر قبولش کنم؟ شاید سنش زیاد بزنه. تو جلسه اول خواستگاری حس میکردم من خیلی بچه ام چرا این میخواد با منی که خیلی ازش بچه ترم ازدواج کنه جالبه فقط ٧ سال کوچکترم و چنین حسی دارم. تو ماشین یهو بهم یه شاخه گل داد و احساس خجالت کردم نمیدونستم بپذیرم یا... ولی خوب دیگه گرفته بودمش باید چیکار میکردم. بعد که اومدم خونه زیر چادرم قایمش کردم. بردم انداختمش زیر تختم خجالت میکشم نگاهش کنم من که با اون نسبتی ندارم هنوز چرا باید از دیدن گلش لذت ببرم. من...خجالت...خجالت...من  اولین بارمه آخه خندم میگیره به خودمو، کارامو، احساسم...

وقتی بابا قضیه رو باهام مطرح کرد گفتم عقل میگه بیاد صحبت کنیم دل میگه حسش نیست. و بنا به خواسته عقل گفتم بیاد و الکی الکی انگار داره جدی میشه...

اخییییی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه عشق نابی مبارک باشه 😍😍

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

عزیزم  

منم روز آزمایش خون گف بیا کارت دارم‌‌.آقا قلبم رفت روهزار عرق کردم از خجالت..گفتم بفرمایین..گف الان که رفتیم بیرون بیا جلو بشین...هیچ نگفتم..حتی زبونم نمیچرخید بگم نه حتی....خلاصه مادرشوهرم ..گف دا تو برو جلو بشین عزیزم..گفتم نه خاله شما برو..گف دا دیگه جای توئه ....  

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
جالبه واقعا  اینا قرار ازدواج گذاشتن اونوقت اگه الآن خجالت بکشه زندگیشون واویلا میشه😂

همه اولش همینن چون هیچ شناختی باهم نداشتن و شاید اولین بارشون باشه که اینجوری باهم صحبت میکنن، هیچ ربطی به زندگی بعدشون نداره، بعدش خودش داره میگه من هنوز هیچ نسبتی باهاش ندارم،،، خودت باشی با یه مردی که هنوز هیچ نسبتی باهاش نداری و بخوای بری رستوران خجالت نمیکشی؟؟؟؟ 😐😐😐