2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من رفتم یه وان یکار فسقلی بخرم فقط پلاک کوچولوش ۹۰۰ تومن فک کردم بازنجیرش میگه😂

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

رو هرگرم طلا تومایه ها سیصد اجرت ومالیات وسود میگیرن قیمت روز طلا به اضافه اینقد که بهت گفتم ولی النگو کمترمیگیرن سود واینارو 

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
عزیزم ۲۶۴۲۰۰۰هزار تومن نمیشه ؟؟

دیگه 50.60تومن خیلی مهم نیس من یه پلاک گرفتم طلا گرمی یکوصدوبیست بود وزنشم یک گرمو سیصدوپنجاه بود شده بود یکوهستصدوهفتاد. گرمی 310تومن ازم سود گرفته بود 

از کجا باید پیدا کنم ؟

باید بهشون بگی طلای بدون اجرت میخوای حتی بعضیاشون طلای نوی بدون اجرت دادن من پلاکو خریده بودم که بالا گفتم پشیمون شدم رفتم پس دادم بجاش طلای خودمو عوض کردم وزن طلامو زیاد کردم روی نه گرمونیم طلا فقط 700تومن ازمن سود گرفت. طلای نو بود بدون اجرت 

دیگه 50.60تومن خیلی مهم نیس من یه پلاک گرفتم طلا گرمی یکوصدوبیست بود وزنشم یک گرمو سیصدوپنجاه بود شد ...

عزیزم خواستم بدونم درست حساب کردم و اینکه استارتر براش مهمه ۵۰ ۶۰ تومن