2777
2789
عنوان

انتخاب اسم 🥺🍼😹

274 بازدید | 52 پست

سلام سلام دوستان چطوووووورین یکی از دوستام بچش قراره ک بدنیا بیاد و تو انتخاب اسم مونده و من خواستم از شما نظر بپرسم راجب این اسم و نظر نهاییمو بهش بگم خودم ک دوس دارم اسمی ک انتخاب کردرو چون هم کوتاهه هم شیکو باکلاس

نظرتون راجب اسم(  بِلا )چیه ؟ به معنی زیبا

خیلی مسخره ست

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خب از چ لحاظ تو چ اسمی میپسندی

اسم بچه دوستمم بلاس البته اون لندنه و قراره بچش اونجا بزرگ شه باید یه اسمی میزاشت واسه خودشون و اونا راحت باشه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
خب از چ لحاظ تو چ اسمی میپسندی

ابنهمه اسم این چیه خب🙄🙄🙄😳😳

گیسو😍

ارغوان😍

آنیل😍

هلن😍

نگین😍

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛