2777
2789
عنوان

ترس

43 بازدید | 10 پست

یلام دوستان چندشب پیش باشوهرم داشتیم فبلم میدیدیم فقط چراغ آشپزخونه روشن بود ازدرورودی ی چیزی شبیه دود سیاه اومد رفت تو یکی ازاتاقا ازاون شب دیگه من خواب ندارم ی ترسی افتاده تودلم چیکارکنم البته تو کل اتاق وهال قران هس ولی بازم شبا خیلی میترسم چیکارکنم چون هردوتامون دیدیم اگه فقط خودم میدیدم میگفتم خیال کردم وقانع میشدم

🍁همچنـــــان منــتـــظرنی نی 😔ڪاش معجزه ای بشه ڪاش

😐

یه شبایی تو زندگی هست که                                     وقتی دفتر خاطرات زندگیتو ورق میزنی به چیزایی میرسی که نمیدونی تقدیرت بوده یا تقصیرت به ادمایی میرسی که نمیدونی دردن یا همدرد به لحظه هایی میرسی که هضمش واسه دل کوچیکت سخته و به دردایی میرسی که برای سن و سالت بزرگه به آرزوهایی که توهم شد رویاهایی که گذشت به چیزایی که حقت بود اما شد توقع! و زخمهایی که با نمک روزگار آغشته شد و احساسی که دیگران اشتباه می نامند دست آخر دنیایی که بهت پشت کرده و بازهم انتهای دفتر، خودت میمانی و زخمهایی که روزگار پشت هم میزندو سکوت هم دوای دردش نیست...                                          "کاش دنیا مهربان تر بودی "                            

گلم سه روز تمام درها را باز بزار حتی در کمدا را صبح و ظهر شب یه اسفند خیلی غلیظ درست کن همه جا بگیر حتی زیر تخت روز سوم موقعی که اتاق پر دوده به اندازه درهای ورودی و پنجره هاکه درش باز میشه رو کاغذ بدون خط بسم الله بنویس و بچسبون بالاسر درها از بیرون 4تا آیه الکرسی هم بنویس و بچسبون چهار طرف خونه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

گلم سه روز تمام درها را باز بزار حتی در کمدا را صبح و ظهر شب یه اسفند خیلی غلیظ درست کن همه جا بگیر ...

خیلی میترسم جوری که شب تا خود صب نمیتونم بخوابم ی حس خیلی بدی رام تو خونه با این دریت میشه یعنی اگه چیزی توخونه باشه میره

🍁همچنـــــان منــتـــظرنی نی 😔ڪاش معجزه ای بشه ڪاش