narsisjoon مدیر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2650 عنوان بی بی چک📷📷📸📸 | مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 114 پست سلام دوستاااان من اصلا نمیدونم از شوک و خوشحالی چیکار کنماین عکس بی بی چکم😀😀میشه + کاذب باشه آخه فعلا جواب آزمایش رو نگرفتم😥😥https://uupload.ir/files/nu9k_۲۰۲۱۰۲۰۸_۰۸۴۰۰۳_copy_600x1067.jpg 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘 1399/11/20 | 16:34 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۸۰zeynab عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 3154 ممنون بابت راهنماییت مرسیی💋💋 فدات آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2650 ایشالله ب سلامتی بغل بگیریش😍علائم اولیه داشتی؟ چی بود هیییییچی فقط گاهی زیر دلم تیر میکشید خیلی خفیف 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2650 😂خوب نمیدونم که من هیچی 😑 😀😀بعد پریودت یه روز درمیون اقدام کنانشالله سریع نتیجه بگیری 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
turk_gizi1995 عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 1147 😀😀بعد پریودت یه روز درمیون اقدام کن انشالله سریع نتیجه بگیری اقدام کردیم شوهرم اورده بیبی چک ک بزن ببینیم هست ماهم پنج روزه اقدام کردیم زدیم منفی بود الان دوستان گفتن زوده برا بیبی😂😂😂
iam عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 4918 وای توروخدا یکم منو نصیحت کن من باردارم ولی اصلا خوشحال نیستم مبارکت باشه عزیزم نه کاذب نیست خیلیممممممم واقعیه
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2650 وای توروخدا یکم منو نصیحت کن من باردارم ولی اصلا خوشحال نیستم مبارکت باشه عزیزم نه کاذب نیست خی ... چرا ذوق نداری دوست خوبم؟؟😥ناخواسته بوده بارداریت؟؟فقط یه درصد فکر کن خدا هیچ وقت بهت بچه نمیداد اونوقت چی؟؟😢😢خدارو شکر کن که نعمتش رو از تو دریغ نکردهمن بعد ۳ سال باردار شدم آخر سر میگفتم دیگه باردار نمیشمولی خدا بهم لطف کرد 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2650 اقدام کردیم شوهرم اورده بیبی چک ک بزن ببینیم هست ماهم پنج روزه اقدام کردیم زدیم منفی بود الان دوستان ... عزیزززززم😀😀😀😀 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
iam عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 4918 چرا ذوق نداری دوست خوبم؟؟😥 ناخواسته بوده بارداریت؟؟ فقط یه درصد فکر کن خدا هیچ وقت بهت بچه نمیداد ... قبل اینکه اقدام کنم فکر کردم و دیدم مشکلی ندارم اما از یه هفته پیش که فهمیدم بدجوری ناراحتم و استرس دارم هی میگم بچه میخوام چیکار!
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2650 قبل اینکه اقدام کنم فکر کردم و دیدم مشکلی ندارم اما از یه هفته پیش که فهمیدم بدجوری ناراحتم و استرس ... نه اینطوری نگو ناشکریهمبارکت باشه انشالله با سلامتی فارغ شیعلایمم داشتی؟ من هیچ علایمی ندارم فقط گاهی زیر دلم تیر میکشه همین😊 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
iam عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 4918 نه اینطوری نگو ناشکریه مبارکت باشه انشالله با سلامتی فارغ شی علایمم داشتی؟ من هیچ علایمی ندارم ... اره عزیزم من دل دردای خفیف دارم هرازگاهی دل یا کمرم تیر میکشیدبعد درد شبیه پریودی معدم تررش میکنهشروع میشه کم کم
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2650 اره عزیزم من دل دردای خفیف دارم هرازگاهی دل یا کمرم تیر میکشید بعد درد شبیه پریودی معدم تررش میکنه ... مرسیانشالله با سلامتی بغلش بگیری 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
iam عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 4918 مرسی انشالله با سلامتی بغلش بگیری همچنین عزیزم دختر دوست داری یا پسر؟
narsisjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 2650 همچنین عزیزم دختر دوست داری یا پسر؟ اوایل فقط میگفتم دخترولی انقدر انتظار کشیدم که دیگه واقعا فرقی نداره فقط وفقط سالم باشه✌✌تو چطور؟؟؟ 😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
kkkk_hhhh عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 1528 مبارکهههههه عزیزم 🙌🎆🎉🎇🎊😊🚼توروخدا برای منم دعا کن شش روز دیگه موعدمه الان فقط ترشح شیری دارم با احساس گرمی ولی دمای بدنم رو ۳۶الی۳۷متغیره😔