2777
2789
عنوان

بی بی چک📷📷📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 114 پست
فک کنم منو شما باهمیم😄ویی چ استرسی داره😣  انشاالله قلب نی نی جفتمون  میزنه😍 هیچ احساس ...

ضربان ک ن ولی از صب ی چی مث حباب هی داره میترکه سمت راستم نمیدونم نشونه خوبیه؟ای خدا این بچه برا من بمونه کل سایتو مث اون اقاهه شیرینی میدم😕😂

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
لیلیلیلیلیلللیلی مبارکههههه😍😍😍😍 من نمیدونم چرا هر وقت عکس بی بی چک مثبت میبینم انقد انرژی میگیر ...

منم همینطوری ام😁😁😀😁😀

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میشه بگی کلوموفین چرا میخوری

عزیزم  اول ک اقدام رو میتونی از فردای پاک شدنت یه روز در میون داشته باشی . اگه هم ن ک روزای تخمک گذاریتو با کیت یا سونو مشخص میکنی و اقدام میکنی انشاالله ۱۴ روز بعدش نتیجه مشخص میشه

کلومیفن و اینا هم دارو برا رشد تخمک و تحرکشونه. برا بزرگ شدنشون و بالغ شدنتون و خلاصه این چیزا دیگ.

انشاالله به این داروها نیازی نداشته باشی ❤️یک سال و نیم تمام داروها رو مصرف کردم بد دردیه🥺❤️

ضربان ک ن ولی از صب ی چی مث حباب هی داره میترکه سمت راستم نمیدونم نشونه خوبیه؟ای خدا این بچه برا من ...

عزیزممم😄😍😘 انشاالله میمونه من یه سقط ناخواسته داشتم بدجور دلم شکست ... انشاالله نی نی هامون سالم میان بغلمون❤️❤️

عزیزم  اول ک اقدام رو میتونی از فردای پاک شدنت یه روز در میون داشته باشی . اگه هم ن ک روزای تخم ...

من اقدام کردم ولی بیبی زدم منفیه البته پنج روزه اقدام کردیم یک روز درمیون میشه بگی کی معلوم میشه😔 اینجا کسی راهنماییم نمیکنه

عزیزممم😄😍😘 انشاالله میمونه من یه سقط ناخواسته داشتم بدجور دلم شکست ... انشاالله نی نی هامون سالم ...

عزیزدلم ایشالا میمونن برامون🙏🙏🙏🙏🙏

علائم چی داری؟

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
چند وقت منتظر بودی عزیزم مبارکه😍😍 داروخورده بودی

۳ ساااال منتطرم

فقط و فقط یه دوره لتروزول خوردم که تو همون ماه اول جواب داد

مررررسی😍😍😍

من اقدام کردم ولی بیبی زدم منفیه البته پنج روزه اقدام کردیم یک روز درمیون میشه بگی کی معلوم میشه😔 ا ...

عزیزممم خیلی زوده ک . روز موعد پریود بعدیت میتونی بی بی چک بزنی تازه اونم شاید نشون نده . اصلا تو فکرش نرووو بیخیال باش تا روز موعد پریودیت 

خیلی خوبه که حال خوبتونو قبل همه با ما تقسیم میکنید.مرسی😘😘

انصافا اول از همه به نی نی سایتی ها گفتم

هنوز شوهرم نمیدونه😁😁😁😁

گفتم جواب ازمایش رو بگیرم مطمین شدم بعد بهش بگم