2777
2789
اخه میدونی چیه...معمولا اون طبق ها کرایه ایه...من فردای بله برون ب شوهرم گفتم اومد دم در خونمون سبد ...

برای من فکر نمیکنم کرایه ای باشه . کرایه ایا مشخصن همشون شبیه همه یا سبده یا باکسه شیشه ایه ولی برا منو خودشون تزین کردن 

برای منم همیناست به علاوه لباس مجلسی ولی خب داخل ظرف و سینی تزیین شده اوردن

ما تو یه سینی مسی میذاریم که مال خود عروس هست شما هم داخلش یه بسته شیرینی با یه پارچه بزار 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم طبق چیه.ولی خیلی وقته دیگه ندیدم تو اطرافیان.معمولا تو باکس گل میزارن میارن.

بله عزیزم ولی هنوزم هستن کسایی که خودشون تزیین میکنند اگه بلد باشند ولی اونا مده شما درست میگید 

نه برا ما نشون نمیارن فقط روز بله برون گل و شیرینی و یه چادری یا روسری میارن , بعدش عروس داماد خودشو ...

چه جالب 😍 نه برای ما رسم دوطرف اینه تو بله برون نشون میارن