2777
2789
در کل بعد بله برون خونواده عروس لباس راحتی و لباس زیر و لباس بیرون و ورزشی و یه هدیه ی دیگه برای دام ...

اووووووووو چ تشریفاتی😁

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم باید بدم به نامزدم یا خانوادم باید ببرن خونه اونا؟ 

اخه میدونی چیه...معمولا اون طبق ها کرایه ایه...من فردای بله برون ب شوهرم گفتم اومد دم در خونمون سبد هارو برد

ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤
همون ظرف و سینی هایی که توش هدیه ها هست 

میدونم طبق چیه.ولی خیلی وقته دیگه ندیدم تو اطرافیان.معمولا تو باکس گل میزارن میارن.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
یعنی برای عروس نشون هم نمیارن؟؟

نه برا ما نشون نمیارن فقط روز بله برون گل و شیرینی و یه چادری یا روسری میارن , بعدش عروس داماد خودشون میرن خرید و همه چی میخرن عروس برای داماد و داماد هم برای عروس و حلفه هم میخرن که بعدش خونواده عروس میبره برا داماد و خونواده داماد هم میاره برا عروس

معمولا طبق هارو کرایه میکنن..اگ خریده باشن خب اشکالی نداره پیش شما باشه

نمیدونم طبق نبود یه سبدهایی بود بالاش رو دسته گل بود پایینش کادو دو تا هم بیشتر نبود کلا خیلی کادو بازی نکردیم نه ما نه اونا اگه کرایه بوده که بیچاره ها مجبور شدن پولش رو بدن الان هم روم نمیشه بپرسم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
نمیدونم طبق نبود یه سبدهایی بود بالاش رو دسته گل بود پایینش کادو دو تا هم بیشتر نبود کلا خیلی کادو ب ...

همون سبد عزیزم...برا منم سبد بود دیگه..ولی کرایه ای بود خب..هرچی بوده گذشته فداسرت

همون سبد عزیزم...برا منم سبد بود دیگه..ولی کرایه ای بود خب..هرچی بوده گذشته فداسرت

چقدر بهمون خندیدن 😂😂😂

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
دیوونه😂😂😂

حالا که خندیدی اینم بگم خواهرم هم پس ندادیم اون یه سینی قلمکار خوشگل بود با گل تزیین کرده بودن خواهرم برده خونش براش پایه گرفته روش عکس گذاشته یعنی خانوادگی هیچی از رسم و رسوم نمیدونیم

حالا که خندیدی اینم بگم خواهرم هم پس ندادیم اون یه سینی قلمکار خوشگل بود با گل تزیین کرده بودن خواهر ...

اخ اخ چقد خانواده های شوهرتون پول سبد و سینی دادن😂😂😂