2777
2789
عنوان

نمونه دولتی

181 بازدید | 10 پست

کسی داشتید دورتون نمونه دولتی قبول شده باشه؟ 

چقد براش خونده؟ چه منابع آموزشی استفاده کرده؟ خودش درس خون بوده؟ یا کلا زیاد درس میخونده؟  تاحالا هم ناامید شده یا نمره پایین گرفته یا شکست خورده؟ کسی داشتید سطح درسیش متوسط بوده باشه یا آی کیوش بالا نبوده ولی با خوندن و برنامه ریزی قبول شده باشه؟ 

#راهنمایی_کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم الان نمونه دولتی ام😁 تست زیاد کار کردم مطالبو با کیفیت خوندم کتاب ۳۱ به علاوه ۱ استان هم خیل ...

تو داخل همه تاپیکای درسی هستی 😁🤭 

میشه بگی علومو چجوری خوندی؟ 😶

تو داخل همه تاپیکای درسی هستی 😁🤭  میشه بگی علومو چجوری خوندی؟ 😶

جدی؟😐

دقت نکرده بودم اصلا🤷🏻‍♀️

علومو اول کامللللل کتابو خوندم بعد کتابای کمک درسی رو خوندم و تست زدم بعد هم خب همین کتابه که گفتم

من تجربی ام راستی

جدی؟😐 دقت نکرده بودم اصلا🤷🏻‍♀️ علومو اول کامللللل کتابو خوندم بعد کتابای کمک درسی رو خوندم و تس ...

اها ، منم هدفم تجربیه 

راستی چجوری اعتماد به نفسمو برای درس خوندن واسه این آزمونه زیاد کنم 💁🏻‍♀️💫 

تا میرم سمت کتاب پیش خودم میگم بابا عمرا قبول شی و اصن مال این کارا نیستی... 

@fatemehft78   هرکار کردم ریپ نشدی😐😂

منم همینجوری بودم اوایل

ببین تا مثلا میبینی یه تستو نمیتونی بزنی نا امید نشو

برا تست زدن هم از آسون شروع کن آروم آروم سطحشو بالاتر ببر سختترش کن

به خودت امید بده بگو میتونی

سلام وققتون بخیر

من خودم پارسال امتحان دادم یک ماه خوندم برای آزمون ولی خب برای ترم خونده بودم و جمع بندی نهایی بود و همچنین تست های آنلاین زدم و قبول شدم مدرسه ما کلا از هر پایه و رشته ۲۵ نفر میگیره(بعنوان مثال:دهم انسانی ۲۵ نفر) مدارس مختلف میگیرند همانطور که گفتم مدرسه ما ۲۵ الی ۳۰ نفر ولی خب برادرم که تیزهوشان بود از هفتم از رشته در هرپایه ۳ کلاس داشتند به عبارتی ۷۵ الی ۹۰ دانش آموز که کلاس هاشون ۳۰ نفره بود از نظر کیفیتی خب اختلاف دارند دانش آموز ها در سطح علمی بالاتری قرار دارند و به همین دلیل رقابت بیشتر و در نهایت تلاش و یادگیری بیشتر از دبیر ها هم بخوام بگم دبیرای برتر هر شهر و استان در مدرسه قرار دارند و امتحان های خیلی زیادی رو ازما میگیرند ما تازه ۲ هفته امتحانات ترممون تموم شده من این هفته از شنبه تا امروز سه شنبه امتحان داشتم و هفته بعد هم دارم به عبارتی هفته ای حداقل ۳ امتحان پایه ثابت است، در مجموع ارزشش رو داره تلاش کنید حتما موفق خواهید شدولی اگر هم قبول نشدید نا امید نشید چون تمام اینها بهانه ای است برای تلاش شما موفق باشید.