چقد براش خونده؟ چه منابع آموزشی استفاده کرده؟ خودش درس خون بوده؟ یا کلا زیاد درس میخونده؟ تاحالا هم ناامید شده یا نمره پایین گرفته یا شکست خورده؟ کسی داشتید سطح درسیش متوسط بوده باشه یا آی کیوش بالا نبوده ولی با خوندن و برنامه ریزی قبول شده باشه؟
من خودم پارسال امتحان دادم یک ماه خوندم برای آزمون ولی خب برای ترم خونده بودم و جمع بندی نهایی بود و همچنین تست های آنلاین زدم و قبول شدم مدرسه ما کلا از هر پایه و رشته ۲۵ نفر میگیره(بعنوان مثال:دهم انسانی ۲۵ نفر) مدارس مختلف میگیرند همانطور که گفتم مدرسه ما ۲۵ الی ۳۰ نفر ولی خب برادرم که تیزهوشان بود از هفتم از رشته در هرپایه ۳ کلاس داشتند به عبارتی ۷۵ الی ۹۰ دانش آموز که کلاس هاشون ۳۰ نفره بود از نظر کیفیتی خب اختلاف دارند دانش آموز ها در سطح علمی بالاتری قرار دارند و به همین دلیل رقابت بیشتر و در نهایت تلاش و یادگیری بیشتر از دبیر ها هم بخوام بگم دبیرای برتر هر شهر و استان در مدرسه قرار دارند و امتحان های خیلی زیادی رو ازما میگیرند ما تازه ۲ هفته امتحانات ترممون تموم شده من این هفته از شنبه تا امروز سه شنبه امتحان داشتم و هفته بعد هم دارم به عبارتی هفته ای حداقل ۳ امتحان پایه ثابت است، در مجموع ارزشش رو داره تلاش کنید حتما موفق خواهید شدولی اگر هم قبول نشدید نا امید نشید چون تمام اینها بهانه ای است برای تلاش شما موفق باشید.