2777
2789
خوب تو که زنی قاضی نمیتونی بشی که میپرسی ولی اگه ازمن میپرسی مثل اینه که بگی معلم باشی استخدام آموز ...

چرا پرسیدم توی یه شهر نمیشه ولی شوهرم نزدیک شهرمون توی یه شهر دیگه قاضی 

در این دنیا انسانم آرزوست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دلمم میگم ۴ سال برو دانشگاه زحمت بکش آخرشم بخاطر دو دلی ولش کنم موندم وسط ☹☹

وکالت از قضاوت خیلی بهتره ولی الان ظرفیت قبولی رفته بالا هم مرکز هم مشاوران ولی راحتم نیست ..رقابت شدیده ..و الان به سمت اشباع شدن پیش میره ..

وکالت از قضاوت خیلی بهتره ولی الان ظرفیت قبولی رفته بالا هم مرکز هم مشاوران ولی راحتم نیست ..رقابت ش ...

حسابی زحمت کشیدم کل و درسا رو فولم با کمک همسرم بازم دارم نگا میکنم ولی یکم ترسیدم تازگیا

حسابی زحمت کشیدم کل و درسا رو فولم با کمک همسرم بازم دارم نگا میکنم ولی یکم ترسیدم تازگیا

ترس نداره فوقش میری بدت اومد ادامه نمیدی دیگه ..شوهر شما فکر کنم اولین مرد قاضی هست که کمک میکنه زنش وکیل بشه ...یعنی 99 درصد دوست ندارن همسرشون وارد همین فضا باشه ..

ترس نداره فوقش میری بدت اومد ادامه نمیدی دیگه ..شوهر شما فکر کنم اولین مرد قاضی هست که کمک میکنه زنش ...

نمیدونم والا ولی من اول دانشگاه نمیخواستم حقوق بخونم خودش اصرار کرد حقوق بخون تموم کردی وکالت شرکت کن