2777
2789
عنوان

بارداری

139 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها خوبین خیلی ممنون میشم پاسخ بدین ب سوالم خیلی ذهنم درگیره

من سال ۹۶یه سقط در هفته ۸ داشتم و از سال ۹۹اقدام کردم برای بارداری و الان هفت ماهه که اقدام برای بارداریم.شش ماه بعد اقدام ک باردارنشدم رفتم دکتر و همه چی خیلی بود و فقط پریودم بی نظم بود که دکتر مدرکسی تجویز کردو الان یه ماهه ک مصرف کردم و پریودم منظم و تخمک گذاری هم میکنم و برای بارداری مشکلی ندارم همسرمم سالمه.چرا پس با این وجود تا الان باردار نشدم?خیلی نگرانم یعنی میشه ادم سالم باشه و باردار نشه?ببخشید طولانی شد ممنون میشم پاسخ بدین.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه دارویی?مگه کسی ک مشکل نداشته باشه بهش دارو میدن?

منم پرسیدم متخصص زنان بود گفت اگر میخوای سریعترباردار بشی لتروزول و دوتا آمپول اچ ام جی و یه سونو هم روز ۱۳ که من فقط لتروزول خوردم آمپول نزدم سونو هم نرفتم 

پس چرا دکتر بمن دارو نمیده فولیکول بالغ دارم همه چیم خوبه چرا نمیشه پس😑😢

منم هرماه دوتا فولیکول بالغ دارم آزمایش همسرم هم مشکلی نداشت لتروزول رو تو گوگل سرچ کردم برای اینه که کیفیت فولکول رو ببره بالا و تعدادش هم بیشتر میکنه تاشانس باروری بیشتربشه