2789
عنوان

یعنی کروناس؟

126 بازدید | 20 پست

دوستان سلام صبح گفتم من و پسر و شوهرم در حد آبریزش بینی و بی‌حالی دارن. وخومم گلوم درد نمیکنه یه جوری میشه و بیحالم.. بعد به شوهرم سر کار گفتن برو تست   کرونا بده به نظرت منم برم بدیم؟ میترسم بدتر کرونا بگیرم. یعنی میشه کرونا باشه؟ کرونا از علائم خفییف شروع میشه؟ 

خب همسرت مثبت باشه یا شمام مثبتی یا فقط ناقلی دیگه

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اگر حالتون خوبه نمیخواد تست بدید خیلی گرونه کیتها هم خطا زیاد دارن

یه مدت قرنطینه شید

همسرتون تست داد منفی بود احتمالا شما هم منفی هستید ولی یه 2 هفته قرنطینه شید اگر حالتون بد نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا ما سالی چند بار مریض میشیم دیگه الان میترسیم کرونا باشه

احتیاط کن ولی فکر نمیکنم من

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

خفیفشی گمونم والا س هفته پیش گرفتم و هنو گاها تک و توک سرفه میکنم مطمئنم کرونا بوده ولی تست ندادم .امروز دوستم تست داد مثبت شد.دقیقا کپی من بود علائمش .کیپ شدن بینی از بین رفتن بویایی و چشایی دیگ برات بگم خارش و قلقلک گلو و حالت تهوع داشتم از همین خارش. تست و اگ شوهرت یا یکی داد دیگ بقیه ندید خود تستم گرونه 

خفیفشی گمونم والا س هفته پیش گرفتم و هنو گاها تک و توک سرفه میکنم مطمئنم کرونا بوده ولی تست ندادم .ا ...

ممنون عزیزم حالا به جا رایگانه کاشتم همین است که تو گلو و بیتی هست