2777
2789
عنوان

اگه قرار باشه

84 بازدید | 19 پست

یه خیابونو برای زندگی انتخاب کنین کجارو انتخاب میکردین؟

من منظورم تهران بود اما همه بگین برای شهرای دیگه رو هم هرچند نمیشناسم😁

البته این تاپیکو واسه حسرت خوردن نزدم همین جوری محض تفریح وگرنه هر کدوممون هر جا که باشیم و بهش عادت کرده باشیم برامون میتونه بهترین جا باشه😄 و واقعا فرق خاصی نداره بالا پایین وسط... :))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسدارم شمال برم خیابوناشو نمیشناسم ولی کلن دوسدارم ازشهرم برم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

من عااااشق افسریه ام😍

میشه برای اینکه به آرزوم برسم یه صلوات بفرستین واسم؟💙 با افتخار بلینک هستم 😍💖لطفا تو تاپیک هایی که درباره بلک پینک یا گروه های دیگه کره ای هست تگم کنید💖💖

تهرانم دوست دارم برم یه شهر خلوت زندگی کنم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

خیابون لمبارد

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲

من اصفهانم ودوست داشتم خیابان آتشگاه  خونه داشتم یا درچه .زندگی  روستا یا شهرهای قدیمی که روستاشهر باشه دوست دارم  

دردایره ی هستی مانقطه ی تسلیمیم، رای آنچه تواندیشی، حکم آنچه توفرمایی. @IslamLifeStyles تنها مسیر آرامش
الانم تهرانم  خیلی برام فرق نداره چون خیابون رو که نمیتونم بخرم  ولی دوست دارم یه خونه ب ...

اره خب همه خونه بزرگ دوس دارن😂

ولی خب نقلی ام بامزه ست *-*

خیابون به نظر من مهمه جایی که آدم از پنجره هر روز باهاش رو به رو میشه از در میره بیرون اینکه مغازه ها چجوری ان آدما چطور رفتار میکنن خب مهمه.