2777
2789
عنوان

کیا طلاق گرفتن

158 بازدید | 28 پست

سلام بچه هاشوهر من ده ساله خیانت البته در حد چت بوده بهم میکنه دیگه اخریش با یه زن متاهل بوده که من خودمم میشناسمش با یه بچه ۸ ساله الان به فکر طلاقم به نظرتون چیکار کنم یعنی بعدش پشیمون میشم البته تو این اخرین خیانتش به شدت پشیمونه خیلی خوب شده ولی دست بزنشو با چشم چرونیشو ترک نکرده چیکار کنم دو دلم از یه طرف به خاطر بچم به خاطر ایندش یا میترسم بچمو باباش نده بهم چون جونم بهش وصله اصلا هم به فکر ازدواج اینل نیستم از همه مردا متنفرم با پرینت گرفتن اون خانم و شوهرم نمیشه حصانت پسرمو بگیرم به نظرتون

برو پیش ی وکیل درس حسابی ببین چی بت میگه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میگم اول برم پیش روانشناس بعد ببینم چی میشه میترسم بعدن پشبمون بشم 

اینجوری هم معلق بمونی بیشتر زجر میکشی همون برو ببین چی میشه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
اینجوری هم معلق بمونی بیشتر زجر میکشی همون برو ببین چی میشه

اره والا دیوونه شدم همش کارم شده گریه یه مدت خوب بودم ولی چتاشون از یادم نمیره که شوهرم چقدر راحت منو فروخت

بیشتر به خاطر اینده بچمه

بچه ایی ک تو اوضاع شما بزرگ شه اینده ن چندان خوبی در انتظارشه مثل همش ببینه مامانش گریه میکنه باباش دعوا میکنه جلوش دعوا کنین بی احترامه ببینه بااین روحیه چجور بزرگ شه؟!!!

اره والا دیوونه شدم همش کارم شده گریه یه مدت خوب بودم ولی چتاشون از یادم نمیره که شوهرم چقدر راحت من ...

مگ ادم چقد میتونه تحمل کنه اگ واقعن پشیمونه برا نرفتنت همه کار میکنه اگ عین خیالشم نبود همون خودتو راحت بهتره 

از یه طرفم از حرف مردم میترسم که پسرم بچه طلاق بشه

😒پس دگ تحمل کن زندگیتو;-) هرجورخودت صلاح میدونی

بچه ایی ک تو اوضاع شما بزرگ شه اینده ن چندان خوبی در انتظارشه مثل همش ببینه مامانش گریه میکنه باباش ...

اره میدونم سخته همش ناراحت میشه چند وقت پیش گفتم منو ببر مشاور حالم خوب نیست میگه مگه من چیکار کردم خوشی زده زیر دلت گرفت عین سگ منو زد قرانو پرت کرد سرم بچم داغون شد

مگ ادم چقد میتونه تحمل کنه اگ واقعن پشیمونه برا نرفتنت همه کار میکنه اگ عین خیالشم نبود همون خودتو ر ...

اره راست میگی باید یه فکر اساسی کنم مرسی از راهنماییت

بچه ایی ک تو اوضاع شما بزرگ شه اینده ن چندان خوبی در انتظارشه مثل همش ببینه مامانش گریه میکنه باباش ...

البته الان خوب شده اخلاقش ولی من از یادم نمیره مثل دیوونه ها شدم

اره میدونم سخته همش ناراحت میشه چند وقت پیش گفتم منو ببر مشاور حالم خوب نیست میگه مگه من چیکار کردم ...

براهمین میگم اینجوری بزرگ شه روحیه ش داغون میشه