shadishayan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 26 عنوان سینال اف 166 بازدید | 9 پست سلام دوستان،بنده باید روز هشتم و نهم پری آمپول سینال اف زیر جلدی ۱۵۰ واحد تزریق کنم،فقط موندم که سرنگ انسولین تا ۱۰۰ واحده چجوری ۱۵۰ واحد تزریق کنم،راستی دردم داره آیا؟لطفا کسایی که استفاده کردن بگن 🥰 1399/11/20 | 14:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goooooonesh عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 961 بری داروخونه بگی واسه امپول سینال اف میخوام خودشون میدن بعد دور ناف بزن من پری روز امپولم تموم شد امروز میرم سنو ما به غیر از نداریم تمنا دیگر
shadishayan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 26 بری داروخونه بگی واسه امپول سینال اف میخوام خودشون میدن بعد دور ناف بزن من پری روز امپولم تموم شد ام ... ممنون،امیدوارم همه چی باب دلت باشه دوست عزیز،فقط یک سوال تزریقش دور ناف درد یا سوزشم داره؟
goooooonesh عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 961 چند تا امپول داده بار اولته؟ ما به غیر از نداریم تمنا دیگر
shadishayan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 26 چند تا امپول داده بار اولته؟ دوتا ،روز هشتم و نهم پری،بله باره اولمه
goooooonesh عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 961 دوتا ،روز هشتم و نهم پری،بله باره اولمه انشالله به حق پنچ تن جواب بده باردار شی برای من ۴تا بود بار دوممه خدا منه منم جواب بگیرم ما به غیر از نداریم تمنا دیگر
shadishayan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 26 انشالله به حق پنچ تن جواب بده باردار شی برای من ۴تا بود بار دوممه خدا منه منم جواب بگیرم مرسی عزیزم انشالله ،انشالله که جواب مثبت میگیری یک نی نی سالمو خوشگل نصیبت میشه عزیزم خدا بزرگه نگران نباش
goooooonesh عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 961 مرسی عزیزم انشالله ،انشالله که جواب مثبت میگیری یک نی نی سالمو خوشگل نصیبت میشه عزیزم خدا بزرگه نگرا ... انشالله عزیزم ممنونانشالله به حق پنچ تن توام جواب مثبت بگیری ما به غیر از نداریم تمنا دیگر
zohre_tn عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 75 انشالله عزیزم ممنون انشالله به حق پنچ تن توام جواب مثبت بگیری عزیزم از سینال اف نتیجه گرفتین؟