2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم

501 بازدید | 16 پست

هر داروی گوارشی میخورم از داخل گر میگیرم و معدم میسوزه و اسید رو به سمت قفسه سینم پس میده جای اینکه اسید رو کم کنه مشکل کجاست ؟؟؟

ازونیوم و پنتوپرازول و فاموتیدین و شربت هرچی میخوردم بدتر رفللکس شدید تر میشه و کل دهنم ترش میشه و گر میگیرم دارو نمیخورم بهترم

چیکار کنم؟

شوهرم گیر داده میگه سالمی منم هلش دادم ناراحتم 

کار زشتی کردی

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط هلش دادی ؟! یه جوری گفتی زدم فکر کردم زدی سیاه و کبودش کردی!     

مهربان پروردگارم، به اندازه خودت بی نهایت شکرت😍 آنچه آدمی احساس و یا به روشنی مجسم کند بر ذهن نیمه هشیار اثر می‌گذارد و مو به مو در صحنه زندگی ظاهر می‌شود/ نقشه زندگی خودرا به دست طراح الهی می سپارم تا اوضاع خود را کامل و عالی بیابم/ شکر گزاری کلید فراوانی و برکت الهی است. وقتی فکری کرده و تشکر میکنیم بیشتر جذب میکنیم. هر روز صبح به خاطر آنچه که دارید و آنچه که هستید شکرگزاری کنید. "خداوندا، پروردگار مهربان من، زیبا معبود من، ای عشقِ مطلق، بی نهایت شکرت، عاشقتم خدای مهربونم"😍🥳🧡💚❤️🍃💎شادمانی ام کار خداست، پس هیچ کس نمی تواند در آن دخالت کند. خدایا شکرت💛💙🌸 بـه زنـدگي با ديـدي مثـبـت نگـاه كـنـيد تـا خـود را بـه دليل احساس انرژي و خوشحالي بسيار زيادي كـه نصيبتان خواهـد شد، متعجب سازيد. بـه ياد داشته باشيد كه افراد شاد و مثبت بيشتر مي توانند ديگران را مجذوب خود كنند🤪😍❤️💎برای دشمن خود برکت بطلبید تا او را خلع سلاح کنید. از این طریق، مهمات او را از چنگش می ربایید و تیرهای او را به "برکات" بدل می کنید!😉💚نخستين گام برای کسب موفقيت اينست که از آنچه هستيد شادمان باشيد😍 به محض آرام شدن درياي افکار کشتي هاي نجات از راه ميرسند🥳خدا به زمان احتیاج ندارد و هرگز دیر نمی کند. خدایا شکرت💙 پشت من "خدا" بوده همیشه، خدای مهربونم شکرت عزیزدلم🍀

زدن ب این نمیگن که باید با قابلمه قد خری بزنیش

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
خب عزیزم چرا دارو میخوری وقتی بدون دارو راحت تری؟

۵ ماه قبل اندوسکوپی کردم سالم بودم 

یکم ورم داشتم دکتر دارو داد یک ماه خوردم هی میگفتم حالم بد میشه دکتر میکفت بخور 

کلی هم عوض کرد دارو حالا دارو قطع کردم دیگه بدنم به حالت اولیه برنمیگرده 

اندوسکوپی دادم میگن فتق هیاتل هم توی همین چندماه اضافه شده 

من قبل مصرف دارو ها سالم بودم دکتر باز انتی اسید نوشت اما نخوردم این سری

باکتری معده هم نداشتم 

الان درد بلع و سوزش مری دارم

از دکتره نمیگذرم 

کار زشتی کردی

باکتری معده هم نداشتم 

از دکتره نمیگذرم

کار زشتی کردی

باکتری معده هم نداشتم 

از دکتره نمیگذرم

حتمن معدت میکروب گرفته برودکتر بجای دکتری کردن_بیا تا زدن رویادت بدم چجوریه😑😑😑

باکتری معده هم نداشتم 

از دکتره نمیگذرم

فقط هلش دادی ؟! یه جوری گفتی زدم فکر کردم زدی سیاه و کبودش کردی!      

باکتری معده هم نداشتم 

از دکتره نمیگذرم

نه_به_خشونت_علیه_م# ردان

✋😂😂😂😂😂😂😂

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹