2777
2789
عنوان

بیاید همفکری کنیم

71 بازدید | 16 پست

سلام 

دوستان به نظر شما چرا انقدر زنها از شوهراشون توقع دارند؟ اصلا به نظر من ریشه خیلی از ناراحتی ها اینکه ما زن ها زیادی همه چیمون رو روی شوهرمو سرمایه گذاری کردیم بعد جواب درست نمی‌بینیم افسرده میشیم. به نظر شما اینطور نیست؟ 

منم خوشم نمیاد 

همینقد توقع هاشون اونارو ماکی نشون میدع و مردارو پرو میکنع 

اما خب مردای ما هم اصلا بلد نیستن انجام وظیفع کنن و مشکل از اونام هست

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خوشم نمیاد  همینقد توقع هاشون اونارو ماکی نشون میدع و مردارو پرو میکنع  اما خب مردای ...

ولی یه نگاه کنیم می‌بینیم ما زنها انتظار داریم هر لحظه همسرمون بهمون توجه کنه حتی بالاتر از پدر و مادر براش بشیم حتی با اینکه چند ماه از عقدمون گذشته باشه

دقیقا منم یهو حس خالی بودن میکنم میگم خدای نکرده ادمیم همه یبار کنارمون نباشن زنده بمونیم انقدر احسا ...

به نظرم نباید همه بار احساسمون رو روی همسر سرمایه گذاری کنیم

ولی یه نگاه کنیم می‌بینیم ما زنها انتظار داریم هر لحظه همسرمون بهمون توجه کنه حتی بالاتر از پدر و ما ...

ریشع اش چیع؟مهرطلبی 

اما توی زندگی مشترک خیلی چیزا بابع 

و ب اندازع باید باش همه چیز 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بهتره بجای توقع بگیم انتظارات طرفین از هم.

خب درستش اینه ک هرطور ک هستیم همدیگرو بپذیریم ولی زندگی مشترک احترام گذاشتن ب دید همدیگست و جایی ک خانوم ها میبینن نقطه نظراتشون برای طرف مقابل مهم نیس ناراحتی پیش میاد شاید دلیلش همینه

ریشع اش چیع؟مهرطلبی  اما توی زندگی مشترک خیلی چیزا بابع  و ب اندازع باید باش همه چیز&nbs ...

خیلی از زنهایی که وابسته شدیدی هستند به همسرشون دقت کنی میبینی که اون توجه و محبت رو از خانواده دریافت نمیکنند

خیلی از زنهایی که وابسته شدیدی هستند به همسرشون دقت کنی میبینی که اون توجه و محبت رو از خانواده دریا ...

خب پس برمیگرده ب بی کفایتی یکسری دیگ 

و بنظر من اگ ادم بخواد میتونع خودشو بسازه و ب سمت بی توقعی ببرع و خودش ب خودش ارزش بدع 

همه مث من و شما فکر نمیکنن 

و مخبت بخشی از زندگیه

بهتره بجای توقع بگیم انتظارات طرفین از هم. خب درستش اینه ک هرطور ک هستیم همدیگرو بپذیریم ولی زند ...

شایدم واقعا انتظار زیادی باشه چطوره که ما آنقدر از دست پدر و مادر و خواهر و برادر ناراحت نمیشیم اما همیشه خدا از همسرمون مینالیم

موافقم

تمام سرمایه شون میذارند برای شوهر کردن بعد که اون چیزی که می خوان نمیشه می رن تو فاز افسردگی

بد نیست که خودشون هم یه تلاشی کنند اگه دوس داری یه خونه بزرگ یه شغل پر درامد یا موقعیت اجتماعی بالا می خوای به جای اینکه همه اینا رو از یه نفر بخوای یه تعدادی از این خواسته ها رو خودش باید برای خودش به وجود بیاره 

شایدم واقعا انتظار زیادی باشه چطوره که ما آنقدر از دست پدر و مادر و خواهر و برادر ناراحت نمیشیم اما ...

چون روابط زناشویی سطح انتظارات رو بالا میبره.خواهر و برادر .. زندگی مستقل خودشون رو دارن و دیدگاهشون روی زندگی شخصی ما اثر نداره 

موافقم تمام سرمایه شون میذارند برای شوهر کردن بعد که اون چیزی که می خوان نمیشه می رن تو فاز افسردگی ...

نظر من کمی متفاوت هست 

از اونجا که برای اکثر خانمها احساسات نقش اساسی تری تو زندگی داره زیاد خونه و ماشین براشون مطرح نیست 

به نظر من یک زن نباید زنانگی رو از دست بده و برای چیزی که بخش اعظمی به عهده مرد هست مثل خونه و ماشین تلاش بی وقفه کنه 

بلکه از لحاظ احساسی باید خودش رو کنترل کنه 

در کل وقتی اونچه که وظیفه ما نیست رو انجام بدیم آخرش به این نتیجه می‌رسیم که درست نبوده راهمون