سلام خانما
من جدیدا یه سری مسکلات دارم نمیدونم حق با منه یا نه
من پریشب روز اول عادت ماهیانه ام بود و کسل بودم و حالم خوب نبود. توی این شرایط توقع داشتم اون آقایی که باهاش در ارتباطم همه کاراش رو تعطیل کنه و بیاد با من صحبت کنه تا کم کم بخوابم، خب توی این شرایط نیاز به محبت داریم. اما شب بخیر گفت و رفت به کاراش رسید و فک کنم فیلم دید، منم استوری گذاشتم که بدترین کار اینه به یکی این حسو بدین ک دوست داشتنی نیست. اومد توضیح داد که وقتی صحبت کردم باهات حس کردم کلافه ای و حوصله چت نداری منم چیزی نگفتم
از دیروز تا الان هم هیچ اموجی قلبی براش نمیفرستم و خیلی خشک رفتار میکنم اما هیچی نمیپرسه و عادیه، حتی نمیگه چرا بهم قلب نمیدی، فقط دیشب پرسید چیزی ناراحتت کرده؟ گفتم نه همه چیز خوبه، اما خب مشخصه که ناراحتم اما پیگیری نمیکنه، اگه مهم بود براش ایقدد پیگیر میشد تا بفهمه چمه، مشخصه یه چیزیم هست اما نمیپرسه، سوال دیشبشم طبق وظیفه پرسید. یه استوری گذاشتم که غمگینم اومد نوشت نبینم غمگین باشی اما من انتظار داشتم بیاد پیام بده بگه باید بگی چرا غمگینی، حرف بزن برام، چی شده؟ اما هیچی، منم نوشتم شوخی کردم. اصلا براش مهم نیست من ناراحتم و بهش قلب نمیدم و نمیخندم و به روش نمیاره، انگا مهم نیست براش. واقعا گیج شدم