2821
2789
عنوان

من پر توقعم؟

118 بازدید | 16 پست

سلام خانما

من جدیدا یه سری مسکلات دارم نمیدونم حق با منه یا نه

من پریشب روز اول عادت ماهیانه ام بود و کسل بودم و حالم خوب نبود. توی این شرایط توقع داشتم اون آقایی که باهاش در ارتباطم همه کاراش رو تعطیل کنه و بیاد با من صحبت کنه تا کم کم بخوابم، خب توی این شرایط نیاز به محبت داریم. اما شب بخیر گفت و رفت به کاراش رسید و فک کنم فیلم دید، منم استوری گذاشتم که بدترین کار اینه به یکی این حسو بدین ک دوست داشتنی نیست. اومد توضیح داد که وقتی صحبت کردم باهات حس کردم کلافه ای و حوصله چت نداری منم چیزی نگفتم

از دیروز تا الان هم هیچ اموجی قلبی براش نمیفرستم و خیلی خشک رفتار میکنم اما هیچی نمیپرسه و عادیه، حتی نمیگه چرا بهم قلب نمیدی، فقط دیشب پرسید چیزی ناراحتت کرده؟ گفتم نه همه چیز خوبه، اما خب مشخصه که ناراحتم اما پیگیری نمیکنه، اگه مهم بود براش ایقدد پیگیر میشد تا بفهمه چمه، مشخصه یه چیزیم هست اما نمیپرسه، سوال دیشبشم طبق وظیفه پرسید. یه استوری گذاشتم که غمگینم اومد نوشت نبینم غمگین باشی اما من انتظار داشتم بیاد پیام بده بگه باید بگی چرا غمگینی، حرف بزن برام، چی شده؟ اما هیچی، منم نوشتم شوخی کردم. اصلا براش مهم نیست من ناراحتم و بهش قلب نمیدم و نمیخندم و به روش نمیاره، انگا مهم نیست براش. واقعا گیج شدم

استوری درمورد احساسات یکار خزیه 

تو داری گدایی محبت میکنی

خودتو تغییر بده قبل از اینکه ضربه بخوری 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استوری درمورد احساسات یکار خزیه  تو داری گدایی محبت میکنی خودتو تغییر بده قبل از اینکه ضربه ب ...

من گدایی محبت نمیکنم، وقتی من حالم خوب نیست و میدونه کسلم باید بمونه پیشم نه که بره فیلم ببینه و به کاراش برسه.

من گدایی محبت نمیکنم، وقتی من حالم خوب نیست و میدونه کسلم باید بمونه پیشم نه که بره فیلم ببینه و به ...

چرا "باید"؟ این "باید" از کجا اومده؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
چرا رک باهاش حرف نمیزنی؟

چرا همون شب ک رفت فیلم دید گفتم باید میموندی و صحبت میکردی، گفتم میدونستی حالم بده باید میموندی، نه که بری نتت هم خاموش کنی، فقط عذر خاهی کرد و توضیح داد، بعدشم اون دیده من استوری گذاشتم ک این حسو دادی که دوست داشتنی نیستم اما هیچ تلاشی نمیکنه ک برخلاف اینو ثابت کنه، خب قاعدتا باید بیاد اثبات کنه که این حس اشتباهه که داده

الان یاد جوک هایی افتادم که برای خانوم ها و تناقضات رفتاریشون درست میکنن. عزیزم مرد ها تک بعدی هستن ...

شاید تک بعدی باشن، اما من یه روز و نصفی شده که بهش قلب نمیدم، اینو ک دیگه میفهمه، نباید با خودش بگه ینی چی شده که قلب نمیده؟ نباید بیاد بپرسه؟