2777
2789

خداحافظ ای شعر شب های روشن

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداحافظ ای شعر شب های روشن

😐🚶🏻‍♀️😂❤

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
جون چه امضای باحالی😂😐🧡

امضات آهنگ تتلوعه نه؟؟؟

پ.ن تو سومین نفری هستی که اینو بهش میگم ❤😂

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
اره  من همونیم ک قبلا هم ازم پرسیدی😐😐😐😂😂😂😐

وای شت😂😂😂😂😂😂

تتلیتیم دیگه همه جا دنبال یه چیز از تتلوعم😂😂😂😂

وای شت😂😂😂😂😂😂 تتلیتیم دیگه همه جا دنبال یه چیز از تتلوعم😂😂😂😂

بدنبالع بوى موى يارى؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
بدنبالع بوى موى يارى؟

😁😂😂❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز