2777
2789
عنوان

بیاید کمک کنید

67 بازدید | 4 پست

سلام 

ببینید من ی دوستی دارم ک کلا دل و جونش واسه خانواده اش میره سنش هم کمه 14سالشه از من درخواست کمک کرده ومن هم گفتم اینجا بیان کنم 

ک همه راهنمایی کنید تا مشکل این بنده خدا هم رفع بشه برای شوخی، مسخره و تمسخر هم نزاشتم 

ببینید این دوستم ک میگم احساس میکنه خانواده اش بش اعتماد ندارن مثلا هرروز گوشیشو چک میکنن، درصورتی ک اون ن کاری کرده ن خطایی من الان هشت ساله هم میشناسمش مثله خواهرم برام عزیزه و درکش میکنم 

میگه پدر ومادرش بهش توجه کافی ندارن و بعضی وقتا فقط بهش محبت میکنن وهمیشه با شوخی و مسخره باهاش صحبت میکنن حتی ب من میگه جدیدا بهش گفتن ک نمیتونه گوشیشو ببره بیرون😪

اگر میشه راهنمایی کنید ممنونم

خب اینقدر وابسته به گوشی نباشع کل مشکلات ازاین گوشیه زیاد وابستع نباشه 

ببین وابسته نیست چون همش واسه درس و اینا ازش استفاده میکنه 

وتو زندگیش واقعا هدف داره، ودرسش هم عالی هستش ولی نمیدونم چرا اینطوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین وابسته نیست چون همش واسه درس و اینا ازش استفاده میکنه  وتو زندگیش واقعا هدف داره، ودرسش ه ...

خب مهم نیست اهمیت نده اولا سنش این زمان همه حساس میشن دوما

یباربه خانوادش توضیح بده بگه من دلیل اینهمه حساسیت رو نمیدونم من  هدف دارم یبارمنطقی بامادرش صحبت کنه