2777
2789
عنوان

فردا سونو صدای قلب بچمو دارم

121 بازدید | 9 پست

خانوما میشه من فردا سونو قلب دارم برای من و بچم دعا کنید که انشالله به خیر بگذره و با لب خندون برگردم     

خیلی استرس دارم

بچه قبلیم ایست قلبی کرد توی 5 هفته

الان 9 هفته هستم میخوام برم سونو

ممنون میشم برام دعا کنید

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات صلوات فرستادم  بعد نمازم دعات میکنم ان شاءالله که با لب خندون برمیگردی

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 
برات صلوات فرستادم  بعد نمازم دعات میکنم ان شاءالله که با لب خندون برمیگردی

ممنون گلم . انشالله 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
ایشالا با لب خندون بیای عزیزم منم‌چن روز دگ سونو قلب دارم دعا کن برام

ممنون مهربون 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

ممنون لطف کردی

چیشدد شما قلبش تشکیل شد ؟

خدا رو شکر بله . اصلا باورم نمیشد دارم توی مانیتور می بینمش . از اون روز حالا استرس واسه غربالگری دارم و میگم نکنه برم هدایی نکرده اتفاقی بیفته . خدایی بارداری سراسر استرسه .برام دعا کنید .