2777
2789
عنوان

ای کاش این لفظ ترشیده را می تونستیم حذف کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3204 بازدید | 261 پست
عزیزم کل متنتون نازیدن به دکتراتون بود همین الانم باز از کلمه بی سواد استفاده کردید اون دخترم ممکنه ...

ولی اینطور هم میست که ازدواج و فرزند دار شدن سن خاص خودش رو داشته باشه... در هر سنی میشه ازدواج کرد...

و در هر سنی بچه آورد... فقط برای بچه دار شدن مقالات ممکنه زمان اپتیمم عنوان کرده باشند که اون هم بسته به آدم و توانایی بدنی و ژنتیکی اش متفاوته....

در هر صورت هر چند نوشته‌ی شما غلط نبود، ولی واقعا به قول دوستمون جاش اینجا نبود!

من سن بالا خودم میدونم که زمان اپتیمم برای فرزنداوری رو رد کردم... به نظرت یک ادم تحصیل ‌کرده نمیدونه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وای خدای من مثل اینکه متن تاپیکم  منظورم را نرسونده. شما از اون دسته افرادی هستید که  اگر ...

بیخیال خانم دکتر شما خوبی 😐😐😐😐

خدایی یکم درکت نو از نظرات ببرید بالا! 

خدایا بابت تمام داشته هام شکرت 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اینطور هم میست که ازدواج و فرزند دار شدن سن خاص خودش رو داشته باشه... در هر سنی میشه ازدواج کرد. ...

آره میشه ولی درست نیست 

من در ادامه بحث این خانم گفتم که ب من گفتن نظرت شخصیه! 

بیخیال خانم دکتر شما خوبی 😐😐😐😐 خدایی یکم درکت نو از نظرات ببرید بالا! 

ممنون که وارد تاپیک شدید و سن ازدواج و فرزند اوری را برام توضیح دادید. آخه من هیچ اطلاعی نداشتم🤣

آره عزیزم منظور منم همینه  اینکه شما 39 هستید و مجرد انتخاب و حق طبیعی خودتونه و اصلا موردی ند ...

نه دیگه این رو قبول ندارم... شور و حال رو کی اندازه میگیره؟!

ضمنا اتفاقا من انتخاب نکردم! و بهم تحمیل شده! من ازدواج کردم و طلاق گرفتم...خیلی هم دلم زندگی متاهلی میخواد ولی مثل استارتر آدم مستقل و قوی ای هستم و با هر کسی ازدواج نمیکنم. تنهایی رو ترجیح میدم به ازدواج با هر کسی که نتونه همفکر و هم عقیده‌ام باشه...!

شما هم به ازدواجتون در سن مناسب می بالید!

اما مثل استارتر صادق نیستید در بیان افتخاراتتون!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من همراه با ازدواجم به تحصیلاتمم میرسم ... 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

😕😕😕😕

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
ممنون که وارد تاپیک شدید و سن ازدواج و فرزند اوری را برام توضیح دادید. آخه من هیچ اطلاعی نداشتم🤣

شما فک میکنم انقد حرف دیگران آزارتون داده که درک نظرات بقیه براتون سخت شده 

به مدرکتون بگردازید 😂

با اجازه اسی جون دخترا کدوم مانتو قشنگتره؟  https://uupload.ir/files/fr1y_screenshot_202102 ...

کارتون خیلی زشته طرف اومده داره درد و دل میکنه شما شوی لباس راه انداختین تاپیک جدا بزنید 

فرهنگ#  

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

والا کاش منم بجاتو بودم بمن میگفتن ترشیده ذوق میکردم تازع

این کلماتی ک ادمای بی فرهنگ و سطح پایین ازش استفاده میکنن ب دل نگیر شما کجا اونا کجا

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
وای خدای من مثل اینکه متن تاپیکم  منظورم را نرسونده. شما از اون دسته افرادی هستید که  اگر ...

عزیزم برنیآشوب!

اروم باش... اینجا تمرین کن که در مقابل این نوع تفکرات چطور برخورد کنی!

من هم مثل تو هستم ولی برام مهم نبود این نوع تفکر...

ما آدمها رو نمیتونیم عوض کنیم...