2821
2789
عنوان

شوهرم اصن.....

182 بازدید | 17 پست

خانما ۰شوهرم برای خرید ماشین پول لازم داره میخاد قرض کنه خب، از اولش گیر داد به یدونه سکه ای که خریدم با پس ندازم با ۶ت حقوقم، هی میگه بده بهت میدم اصلا دوس نداره من توحسابم پول باشه خرجم باخودمه همش میکه ندارم بهت بدم این ۶تومنم میخاد ازم بگیره،درحالی که میتونه ماشین شو بفروشه یکی دیگ بخره،،، میخام بهش بگم ۶ت طلا خریدم ندارم بدم، بگم اینو؟ 

چون قبلا بهش داذم گفت پس میدم به روی خودشم نمیاره نمیده، 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره بره قرض کنه الان بدی دیگه به سختی باید ازش بگیری یا اگه طلا بره بالا نمیتونه برات بگیره 

هنوز هم غروب خورشید زیباست هنوز لالایی های ماهم شنیدنی است دلم هوای بوی عطر نارنج درحیاط را دارد   هنوز داستان لیلی و مجنون شیرین است هنوز لبخند مادرم آرام است هنوز آمدن پدرم شیرین است هنوز به یاده  فاطمه ای که دیگر نیست چشمهایم اشک آلود است   

نمیگه اون‌وقت طلات کو با شش تومن خریدی؟

وقتی بد حسابه و شرایطت اینه نده 

ادم به مردی کمک میکنه که بدحساب نباشه 

من و تویی همین جوری شکل میگیره دیگه وقتی یکی پایه  رو کج میزاره 

حق داری ندی 

نمیگه اون‌وقت طلات کو با شش تومن خریدی؟ وقتی بد حسابه و شرایطت اینه نده  ادم به مردی کمک میکن ...

میگم سفارش دادم بعدش ک پول ماشین و داد میگم بهش بدحسابه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز