2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من با ای یو ای باردارم.روز چهارده منفی شد.روز پانزده هاله خیلی کمرنگ افتاد

واي مرسي كه جواب دادين.من البته گريه هامو كردم و الانم نااميدم ولي يه كوچولو ته دلم اميدواري هنوز هست

ای یو ای چی هست گلم میشه یه مختصر توضیحی بهم بدین

اسپرم رو ميگيرن و تو ازمايشگاه اماده ميكنن به اصطلاح ميشورن بعد با يه وسيله به اسم كاتتر كه خيلي ظريفه منتقل ميكنن به رحم.قبلش هم يه مقدار قرص و امپول ميدن واسه تخمك گذاري

واي مرسي كه جواب دادين.من البته گريه هامو كردم و الانم نااميدم ولي يه كوچولو ته دلم اميدواري هنوز هس ...

منم مثل شما ناامید بودم خصوصا که روز 14 منفی شد. صبر کن کارای سخت هم نکن انشا ٕ الله که بارداری

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
منم مثل شما ناامید بودم خصوصا که روز 14 منفی شد. صبر کن کارای سخت هم نکن انشا ٕ الله که بارداری

مرسي عزيزم،منم براي ني ني شما صلوات فرستادم كه انشالا سالم به دنيا بياد.شما الان دعاهاتون ميگيره لطفا واسم دعا كنيد

مرسي عزيزم،منم براي ني ني شما صلوات فرستادم كه انشالا سالم به دنيا بياد.شما الان دعاهاتون ميگيره لطف ...

چشم عزیزم.صلوات فرستادم 

ميشه بپرسم شما چند سالتونه و چند بار اي يو اي كرديد؟

من 30. با اولین باردار شدم.البته پارسال زایمان ناموفق داشتم.قبل اون یکسال و نیم باردار نمی‌شدم با گرفتن عکس رنگی همون ماه طبیعی باردار شدم که موقع زایمان از دست دادم

من 30. با اولین باردار شدم.البته پارسال زایمان ناموفق داشتم.قبل اون یکسال و نیم باردار نمی‌شدم با گر ...

متاسفم واسه اين قضيه🥺خيلي سخته خيلي.انشالا كه خدا دومي رو براتون حفظ كنه يه بچه سالم و صالح انشالا.🙏

من 30. با اولین باردار شدم.البته پارسال زایمان ناموفق داشتم.قبل اون یکسال و نیم باردار نمی‌شدم با گر ...

من روز هشتم و نهم درد داشتم عين پريود ولي بعدش كمتر شده ،شما يادتونه درد مثل پريود داشتين يا نه؟؟