2777
2789
عنوان

خونه

92 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها راهنمایی میخوام ازتون 

من یک ساله که عقدم میخوایم اگه بشه تا یک ماه دیگه بریم سرخونه زندگیمون شوهرم قبلا تو روستاخونه ساخته تو حیاط باباش حتی خونه رو جوری ساخته که نمیشه حیاطشم جدا کرد  همون موقع بهش گفتم که من روستا نمیام گفت مشکلی نیست خودمم ازروستا بدم میاد الان بهم میگه تو شهر  اجاره ها بالاهست وقتی ادم خودش خونه داشته باشه چرا بره خونه اجاره ای بهم میگه تو اصلا فکر منو نمیکنی نمیدونم چیکار کنم از طرفی دلم نمیخواد برم کنار مادرشوهر زندگی کنم😭چون شوهرم خیلی براشون پول خرج میکنه اونا هم که بدشون نمیاد از طرفی هم دوس ندارم به شوهرم فشار بیاد  دیگه نمیدونم چیکار کنم  یه راه حل بهم بدین😭ببخشید طولانی شد 

چون اول گفتی نمیام,پس روحرفت وایستا

بری اونجا دیگه نمیتونی بیای بیرون ،زندگی کنار هم دیگه هرچقدر هم دو طرف خوب باشن دردسره وباعث کدورت میشه 

بگو چون نمیخام بهت فشار بیاد یه خونه کوچیک تو شهر بگیر اما روستا نمیام 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب بگو یه خونه تو روستا برات بگیره 

تو خونه مادر شوهر زندگی نمی کنی

به نظرم بزرگترین اشتباه که الان بری خونه مادر شوهر و ضربه خیلی بدی به زندگیت میزنی 

اگر همین الان محکم بگی نه من صبر میکنم که یا یه خونه مستقل برام‌رهن کنی یا بخری بعد از ازدواج یه عمر میگی خدا رو شکر

درخواستت منطقیه روحرفت بمون 

ولی لج نکن!!بازبون خوش بگو

که مگه دوسم نداری مگه خودت قول ندادی مگه قرارمون نبود همه‌جوره به فکر ارامشم باشی 

حالا زیرش نزن

بگو یه خونه تو یه حای متوسط اجاره میکنیم در عوض از یه جاهای دیگه درز میگیریم خرجامونو!

اینطوری ارامشتو تطمین میکنی بنظرم دوری و دوستی از هرچیزی بهتره چه دختر باشی چه پسر 

دخالت و تسلط و توقعات بشدت میان پایین و ارامش میره بالا

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

درخواستت منطقیه روحرفت بمون  ولی لج نکن!!بازبون خوش بگو که مگه دوسم نداری مگه خودت قول ندادی ...

من خودمم تو روستا بزرگ شدم ازروستا متنفرم چون هیچ امکاناتی نداره یه شهرک نزدیکمون هست ابجیم داییام همه اونجان هرچی بهش میگم میگه من از اونجا بدم میاد اصلا متقاعد نمیشه از شانس من جاریم هم خونش کنار خونه مادرشوهرمه بنده خدا همش باید براشون کار کنه یه روز سرنزنه ازش گله میکنن منم برم همینجوری سرم میاد😔

رو حرفت بمون فقط همین ! اگه الان بری اونجا مطمین باش دیگه تموم شد و اصلا نمیتونی از اونجا تکون بخوری , بگو من اولشم بهت گفته بودم و اصلا ربطیبه درک نداره بگو ادم باید جایی زندگی کنه که تو ارامش باشه و این یکی از اصوله زندگیه اگه من تو خونه ای که توش زندگی میکنم راحت نباشم مطمینا بقیه مسایل همش تحت شعاع قرار میگیره , من خودم اول ازدواجمون مشکل شما رو داشتم و همه معتقد بودن ما باید بریم طبقه دوم خونه مادرشوهرم اما قبول نکردم گفتم یا خونه میگیری یا ازدواج نمیکنیم و شوهر منم دقیقا عین شوهر شما از ادماییه که اگه اونجا بود خرج میکرد همه کارا رو میکرد ازانس خواهرا و بچه هاشون و بچه های برادرا میشد و کلا همه چی , من رو حرفم موندم و خونه جدا اجاره کردیم الان کلی راحتم اسایش دارم و روزی هزار بار نیگم چه خوب شد که نرفتم اونجا

خوب تو هم‌نرو ...همون جوابی که بهت گفتم رو بهش بده  شوهر شما خونه نداره اون خونه مادر شوهرتونه

اوهوم واقعا هم خونه من محسوب نمیشه 

اون یکی جاریم بعد از هفت سال از دستشون فرار کرد رفت خونه اجاره ای حالا میخوان منو موندگار کنن😔😔

من خودمم تو روستا بزرگ شدم ازروستا متنفرم چون هیچ امکاناتی نداره یه شهرک نزدیکمون هست ابجیم داییام ه ...

متوجهم گلم اگه بری خونه مادرشوهرت باید این شرایطا رو تحمل کنی تو دیگه مهمون نیستی باید حتی جاریت که همسایته میاد جلوش خم و راست شی ممکنه تو هر کارو تصمیمو تفریحتون حتی تربیت بچه تون دخالت کنن 

از خرجی و درامدتون مو به مو باخبر بشن 

که من به عنوان یه زن نه برای عراسامون همیچین شرایطی رو قبول دارم نه برای خودم !!!مگه اینکه خیلی بافرهنگ باشن و درکشون بالا که کاری به کارتون نداشته باشن

اگر الان کوتاه نیای دیگه تمومه مگه اینکه واقعا وضعتون کن فیکون شه شوهرت شهرخونه بگیره 

الان هر شرطی بذاری مجبورن قبول کنن 

بعد عروسی کارتمومه 

وشراکت باخونه شوهر کمتر جایی دیدم بدون دعوا و دلخوری تموم شه!ا

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

اوهوم واقعا هم خونه من محسوب نمیشه   اون یکی جاریم بعد از هفت سال از دستشون فرار کرد رفت ...

ببین تا عقدین و عروسی نکردی حرفت برو داره ولی اگر عروسی کردین دیگه نمی تونی شوهرت راضی کنی که مستقل شین 

رو حرفت بمون فقط همین ! اگه الان بری اونجا مطمین باش دیگه تموم شد و اصلا نمیتونی از اونجا تکون بخوری ...

اوهوم الان دیگه شوهرت نمیگه بهت که بخواد بروت بیاره ؟

من وقتی میخواستیم عقد کنیم بهش گفتم باید برام جشن بگیری جشن مفصل برام گرفت ولی هنوز که هنوزه همش بروم میاره میگه من دلم میخواست عروسی جشن بگیرم ولی تو نزاشتی انقد بهم گفته که همش میترسم اگه برا خونه هم زیاد پافشاری کنم تا تقی به توقی بخوره سرکوفتشو هرروز بهم میزنه

اوهوم الان دیگه شوهرت نمیگه بهت که بخواد بروت بیاره ؟ من وقتی میخواستیم عقد کنیم بهش گفتم باید برام ...

نه اتفاقا راضیه چون هی تو گوشش میخونم که ببین داداشات رفتن تو خونه ی پدری اونوقت الان هیچی ندارن از خودشون , ادم هرچقد به بالا بالاها فک کنه بهش میرسه اگه میرفتی اونجا الان تو همون سطح مونده بودی اما الان میخوای هی پیشرفت کنی سعی میکنی پول جمع کنی که از اجاره دادن خلاص شی خونه بخری اما اونجا میرفتی راحت بودی که نشستیم دیگه و هیچوقت به فکر نمیفتادی , یا با برادرش یبار دچار مشکل شده بود هی میگم ببین اگه نزدیک بودی هی ازاین مشکلات و حرفا پیش میومد الان زندگی خودتو داری