2777
2789
عنوان

چترباز 😐😐😐😭😭😭

332 بازدید | 23 پست

وقتی ی چترباز میاد خونتون چه جوری کاری میکنین که بره؟😂😂 یکی از فامیلای شوهرم اومده خونمون ی مرد مجرده و الان ۲روزه اومده ولی فکر کنم حالا حالاها میخواد بمونه چون ی شهر دیگه زندگی میکنه منم همش باید با شال و لباس بلند باشمو غذا درست کنم خسته شدم 😑چیکار کنم زودتر بره 😭

واااااای سخته

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایییییییییبش منم بدم میاد از اینجور آدما 

بی محلی کن بفهمه ناراحتی 

دین من انسانیت است🍃                                         خدایا شکرت بابت وجود پهلوان شهرمون مهران قربانی😍❤/  من عاشق شهر ساری و مردمش مخصوصا قهرمان شهرمون هستم🏡
😫😭 دفعه قبل که اومد یک هفته بود 

یاخدا برو تو کفشش نمک بریز بره برا خودش

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
تاثیر داره؟؟

من ک شنیدم قدینیا این کار میکردن طرف بره واس خودش

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
2790
2778
2791
2779
2792