2777
2789
عنوان

درس با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 43 پست
درسته دو ساعت هم وقت ازاد باشه اونقدر کار خونه هست که تمومی نداره متاسفانه. منم خواستم شروع کنم به خ ...

بچه ده ماهه خیلی بیشتر آدمو مشغول میکنه پوشک کردن و شیر دادن و همش وقت آدم میره برا کار خونه و بچه 

بخوای درس بخونی نمیتونی و فقط حرص میخوری و اعصابت داغون میشه بذار برا وقتی که وقت آزادت بیشتر شد بعد از اینکه از شیر و پوشک بگیریش وقت آزادت بیشتر میشه 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
کرونا که کلا زنها رو بیچاره تر کرد. هر خریدی واسه خونه رو باید کلی ضدعفونی کرد و شست یعنی کارا رو چن ...

آره واقعا تازه باید همه چی رو سریع ضد عفونی کنی و جمع کنی که یه وقت بچه هم دست نزنه 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ده ماهه خیلی بیشتر آدمو مشغول میکنه پوشک کردن و شیر دادن و همش وقت آدم میره برا کار خونه و بچه&n ...

دقیقا من الان اینجوریم فقط دارم حرص میخورم از اینکه نمیتونم بخونم چون تایمی ندارم.درسته نمیشه فعلا کاری کرد

ببخشید برا سال بعد میخواین آماده بشین؟

چون منم قصد دارم از الان کم کم بخونم ولی نمیدونم رشته منو برمیدارن سال بعد یا نه

من دخترم ۲ساله بود برا آزمون نظام مهندسی میخوندم ولی خیلی سخت بود چون سنش کم بود نمیشد تنهاش بذارم 

ببخشید برا سال بعد میخواین آماده بشین؟ چون منم قصد دارم از الان کم کم بخونم ولی نمیدونم رشته منو بر ...

بله عزیزم واسه سال بعد ولی خب مبدونین چند تا کتاب هست کلی عمومی و تخصصی هست واسه خوندن.اون موقع روزی چند ساعت تونستین بخونین؟

بله عزیزم واسه سال بعد ولی خب مبدونین چند تا کتاب هست کلی عمومی و تخصصی هست واسه خوندن.اون موقع روزی ...

یکم صبح زود و یکم بعد از ظهر که خواب بود میخوندم وقتی بیدار بود نمیتونستم 

یکم صبح زود و یکم بعد از ظهر که خواب بود میخوندم وقتی بیدار بود نمیتونستم 

اوکی اره وقتی بیداره که اصلا نمیشه. منم شاید مثل شما شب یا صبح زود بخونم مطالب رو همش مرور کنم تا بعد چند سال موفق بشم چون تایم مطالعه خیلی کم میشه و امیدی به قبولی نیست واسه سال اول .

اوکی اره وقتی بیداره که اصلا نمیشه. منم شاید مثل شما شب یا صبح زود بخونم مطالب رو همش مرور کنم تا بع ...

اکثر افراد بعد اومدن دفترچه ها شرو میکنن به خوندن اگه از الان روزی ۱،۲ساعت بخونی حتما نتیجه میگیری  

اکثر افراد بعد اومدن دفترچه ها شرو میکنن به خوندن اگه از الان روزی ۱،۲ساعت بخونی حتما نتیجه میگیری&n ...

خدا از دهنت بشنوه خیلی افسرده شدم به خاطر وضعیتم.ایشالا پس شروع کنم هر تعداد ساعتی که شده

خدا از دهنت بشنوه خیلی افسرده شدم به خاطر وضعیتم.ایشالا پس شروع کنم هر تعداد ساعتی که شده

وقت خیلی زیاده اصلا ناامید نشو حتما موفق میشی منم از الان شرو کردم عمومیا رو هروز ۱ساعت بخونم

وقت خیلی زیاده اصلا ناامید نشو حتما موفق میشی منم از الان شرو کردم عمومیا رو هروز ۱ساعت بخونم

مرسی عزیزم.ایشالا که جفتمون موفق میشیم.کتابهامو مرتب کنم از فردا استارت بزنم