2777
2789
عنوان

درس با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 43 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا خیرشون بده. من کمکی ندارم نمیدونم چیکار کنم

ممنونم عزیزم. پس بچه رو میخوای پیش کی بزاری؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یعنی تا چند سال اینجوریه پس. خیلی بده که فرصت ها رو از دست میدیم همش

آره 

برا من که تا دوسال هیچ کار نمیتونستم کنم حتی نتم نمیگرفتم که مشغول گوشی  نشم به کارای خونم برسم هر وقت اینترنت هدیه میداد استفاده میکردم

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
آره  برا من که تا دوسال هیچ کار نمیتونستم کنم حتی نتم نمیگرفتم که مشغول گوشی  نشم به کارا ...

کامل درک میکنم که چی میگید چون وضعیت منم همینه. قبل بچه دار شدن مادرم خیلی قول کمک کردن رو داد و میگفت نگران نباش ولی الان حتی دو ساعت هم نگهش نمیداره. 

واسه ازمون استخدامی بخونم عزیزم. خونه هستم

ان شاء الله موفق باشی 🌹 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

کامل درک میکنم که چی میگید چون وضعیت منم همینه. قبل بچه دار شدن مادرم خیلی قول کمک کردن رو داد و میگ ...

من از مادرم دورم همین دوری هم خودش یه فشار عصبیه م بعضی وقتا هم بچه میره پیش  پدرشوهرم اینا دو سه ساعت میمونه ولی خب بیشتر یه وقتیه که مشغول کارای خونه ام

الانم  چند وقته مادرشوهرم  عمل کرده کمتر میذارم بره پیششون یا زود برش میگردونم 

حالا دوباره میخوام برا استخدامی سال بعد بخونم هنوز که شروع نکردم

کاش حداقل کرونا نبود میشد مهد گذاشت

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
من از مادرم دورم همین دوری هم خودش یه فشار عصبیه م بعضی وقتا هم بچه میره پیش  پدرشوهرم اینا دو ...

درسته دو ساعت هم وقت ازاد باشه اونقدر کار خونه هست که تمومی نداره متاسفانه. منم خواستم شروع کنم به خوندن ولی واقعا با چه زمانی؟شبها که بخوابه هم، خودم خسته م.

من از مادرم دورم همین دوری هم خودش یه فشار عصبیه م بعضی وقتا هم بچه میره پیش  پدرشوهرم اینا دو ...

کرونا که کلا زنها رو بیچاره تر کرد. هر خریدی واسه خونه رو باید کلی ضدعفونی کرد و شست یعنی کارا رو چند برابر کرد.