2777
2789
عنوان

لمینت یا ژلیش؟!بیاین دیگ عشقا💕🙄

436 بازدید | 52 پست

بازور دیگ از مامانم اجازه گرفتم برا عید ناخونمو ژلیش کنم.حالا عکس ناخونمو فرسادم ب دوستم گف ناخونات خعلی قشنگن حیفه ژلیش نکن.لمینت بکن.بنظرتون کدومش؟فقد واس یماه میخوام

قطعا لمینت بهتره 

الان یه عده بیسواد میگن کاشت حرامه چجوری نمازی میخونی و از این چرندیات 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لمینت محکمتره

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
قطعا لمینت بهتره  الان یه عده بیسواد میگن کاشت حرامه چجوری نمازی میخونی و از این چرندیات

چرا بی سواد؟؟؟؟؟

کاش بودی سرم را روی شانه هایت می‌گذاشتم و می‌بوسیدمت.وقتی بودی آنقدر بزرگ نبودم وقتی هم که رفتی بزرگ نشدم.خوش به حالت کاش من را هم میبردی.دلم برایت تنگ است همیشه عاشقت هستم.با اینکه هیچ خاطره یی از با تو بودن ندارم ولی هر روز با خاطراتت زندگی میکنم در لحظه خودمو در کنارت تجسم میکنم .نمیدانم دیوانگیه یا عشقه. هرچی هس ،حس خوبیه حس با توبودن😍مادرم😘
قطعا لمینت بهتره  الان یه عده بیسواد میگن کاشت حرامه چجوری نمازی میخونی و از این چرندیات

نظرتو واسه خودت نگه دار چون اعتقادات هرکس برای خودش محترمه خیلی کار چیپیه بخوای اینجوری صحبت کنی درمورد اعتقادات کسی

چ ربطی داره 

میگ برا ی ماه میخام ژلیش مناسبتره

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم