2777
2789
من همسرکم میذاره عمل کنما اما نمیدونم چرا خیلی میترسم ای کاش انقد ترسو نبودم 😔

اصلا  ترس نداره خیلی خوبع   من  واقعا  راضی  هستم، درد نداری اصلا  فقط تحقیق کن دکترت خوب باشه  برو مطب  از نزدیک باکسایی ک  عمل کردن  خرف بزن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم فقط باید قیچی کنم اگه زیاد گیر بدن وگرنه عمرا باهیچی درنمیاد

فک نکنم بخواد دربیارن ، انشالله که نخوان قیچی کنن حیفه دختررررر 

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
من از این ک ب هوش نیاد آدم میترسم خخخ کدوم شهری با کدوم دکتر عمل کردی

نترس  عزیزم  ،پسرم  یکسالگی  رفت  اتاق عنل،بعدش  سه سالگی  واخرش  پنج  سالگی   ، هرسه بار بیهوشش  کردن  ،

من  زاهدان هستم  دکتر  غریبی  عمل کردم  البته  همسرم   مشکل تنفسی  داشتن سه  سال  عملش  کرد  ،خواهرزاده های  همسرم  چهارتاشون   دوتا از دوستام  ،دوستای همسرم   عمل  کردن همین  دکتر   ، وقبل  اینکه  همسرم  عمل کنه  خیلی  تحقیق  کردم    مطبشون رفتم   از نزدیک  با کسایی که عمل  کردن  حرف  زدم ، یکی از دوستام  مثل شما  همین  ترس  رو  داشت   نکنه  به  هوش  نیادد،اخرش  کنار  اومد  باترسش  الان  دوسال میگذره  از عملش

بچه ها چرا تو اتاق عمل نباید طلا ببری؟  حالا گوشواره هیچی  چرا النگو رو چسب میزنن؟

از دستگاهی به نام کوتر استفاده میکنن که حاوی جریان برقه بنابراین بدن نباید با فلزات در تماس باشه

اگر النگو در نیومد چسب میزنن که عایق شه