2777
2789
عنوان

شب بیداری با بچه

241 بازدید | 17 پست

کیا شبا بیدارن با بچه منکه کار هرشبمه تا صبح شیر بده غذا بده لالایی بخون جاشو خشک کن باهاش بازی کن صبحم با دوتا مدرسه ای ها سر و کله زدن و درس اینترنتی عصرم خیاطی و کار خونه دیگه دارم کم میارم😳

چند سالشونه؟؟؟ 

خدا حفظشون کنه

منم دوتا پسر کوچیک دارم و خوابم اصلا کافی نیس

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا قوت، دختر کوچیکه منم شبا نمیخوابید، الان دوسال و سه ماهشه دیگه تقریبا راحت شدم

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

من هم الان منتظرم بچم بخوابه .همش بالش مییاره و دراز میکشه و شیر میخواد و باز بلند میشه میره دنبال بازیگوشی و نمیخوابه.دیشب هم ۳ خوابید .من وقتی میخوابه از شدت خوشحالی خواب از سرم میپره .هر چقدر هم که خوابم بیاد

واقعا آدم یوقتا روانی میشه کم نیاره من مامان یا حوصلیم ولی منم ادمم اصلا یوقتا ازبازی سیر نمیشه حرصم میده 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

چه فعال افرین

عزیزم ۶ ماهگی شیر شبشو قطع کن تا خوابش درستو ممتد بشه 

خوبیشم هم موجب اسایش شما هم سلامت دندون خودش هست

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤

وای من تازه چرتم گرفت نی نی بلند شد براشیرش دیگه چرتم پرید

از 8 صبه بیدار شدم هنوز چشم نبستم

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
چه فعال افرین عزیزم ۶ ماهگی شیر شبشو قطع کن تا خوابش درستو ممتد بشه  خوبیشم هم موجب اسایش شما ...

چه طوری شیر شب رو قطع میکنن . بچم دو سالشه و میخوام از شیر بگیرمش .شیر روزانه ش رو کمتر کردم ولی میخوام اول شیر شبش رو قطع کنم ولی اصلا روی پا  نمیخوابه و شیر میخواد تا بخوابه

چه فعال افرین عزیزم ۶ ماهگی شیر شبشو قطع کن تا خوابش درستو ممتد بشه  خوبیشم هم موجب اسایش شما ...

چطوری؟ نوزاد ۶ ماهه که نصفه شب گریه میکنه و شیر میخواد رو چه طور میشه اروم کرد بدون شیر . بچه اولم رو که نتونستم اینکارو بکنم . الان راهکار بدید برای دومیم 

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
چه طوری شیر شب رو قطع میکنن . بچم دو سالشه و میخوام از شیر بگیرمش .شیر روزانه ش رو کمتر کردم ولی میخ ...

اوه دو ساله شیر شب میدین

چه اعصابی دارین

خواب کافی و ممتد بدون وقفه خیلی واسه رشد بچه مهمه حتما شیر شبشو قطع کنید

اگ شیر خشک میخوره شب به شب شیر خشک کمتر بریزین هی رقیق کنید اینقد ادامه بدین تا اب خالی داخل شیشه بریزین 

قبل خواب خوب سیرش کنین که بخاطر گرسنگی بیدار نشه

هر بار از خواب بیدار شد طلب شیر کرد با شیشه یا لیوان نی دار ابش بدین

چند شب اول واقعا اعصاب خوردی داره ولی هم واسه مادر هم واسه خود بچه بهتره

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤