2777
2789

من که شوهرم کارگره مدتیه بیکاره بخدا فقط چهاردونه دیگه داره پسرم سه ماهشه اگه تمام کردن هیچ پولی دیگه ندارم بگیرم😞  نمیدونم کی درد دل مارو میفهمه خدالعنت کنه مسئولین که به داد مامیرسه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که شوهرم کارگره مدتیه بیکاره بخدا فقط چهاردونه دیگه داره پسرم سه ماهشه اگه تمام کردن هیچ پولی دیگ ...

تنها دادرسیدنشون اینه که الان بیان این مدل تاپیکارو بترکونن 

یامنو شمایی که داریم دردمونومیگیموبترکونن

من باردارم دلم خیار میخاد خداییش کیلو ۱۵ ۲۰ تومن اونم توزمستونی که خیارو حسابش نمکنن انصاف نیست

صدام زیاددرنمیاد که به شوهرم هی بگم فلان چیزو بخر

والا چارتامیوه چیه؟خدالعنت کنه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
تنها دادرسیدنشون اینه که الان بیان این مدل تاپیکارو بترکونن  یامنو شمایی که داریم دردمونومیگیم ...

دیگه آجیلو نگم

که چندوقته پسته میخام والا😒

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
😞😞😞😞

خدا به دادمون برسه واقعا

الهی امین😞 من ایقد اوضاعم بده که شب روزم شده گریه دوتاپسر دارم ،بزرگه سه سالشه بهونه همچی میگیره 😒 ...

خدابزرگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز