2777
2789
عنوان

رانندگی

166 بازدید | 13 پست

فردا آزمون شهری رانندگی دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستین اگه فرستادین لایک کنین منم برا شما بفرستم.اگرم کسی تجربه ای داره بهم بگه ممنون میشم😊🌹

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
تجربه ای ندارم🤕 انشالله موفق باشی 💪

خیلی ممنون عزیزم🙏

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ریلکس باش 

افسر ببینه استرس نداری حتی ممکنه از خطاهات چشمپوشی کنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

وای اسی دست به دلم نزن که خون منم پنجشنبه واسه اولین باررفتم شهرامتحان بدم سرهنگ که دیدم انگارهچی نمیدونستم اصلا پارک دوبل افتضاح رفتم 2بارماشین خاموش کردم داخل 2 دقیقه خدا بهم رحم کنه

وای اسی دست به دلم نزن که خون منم پنجشنبه واسه اولین باررفتم شهرامتحان بدم سرهنگ که دیدم انگارهچی نم ...

منم این دفعه اولین بارمه.خدا رحم کنه😱

فقط سعی کن استرس نداشته باشی، انشاالله قبول میشی 

مرسی عزیزم😊

ریلکس باش  افسر ببینه استرس نداری حتی ممکنه از خطاهات چشمپوشی کنه

سعی میکنم

من که عمرا اگه قبول بشم

اینجوری نگو.ایشالله دفعه بعدی قبولی👌😊

اولین بار، دهمین بار نداره، مسلط و بدون استرس بشینی حتما قبول میشی، من هم آیین نامه هم شهری اولین با ...

منم آیین نامه رو بار اول قبول شدم.امیدوارم شهریم فردا قبول شم.ممنون بابت انرژی مثبتت❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز