2777
2789

خیلی سخته😣

من نه پیرررر شدم 

چند وقتشونه بچه هات؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خیلی سخته😣 من نه پیرررر شدم  چند وقتشونه بچه هات؟

بزرگه 3 سال و نیم

کوچکه 9 ماهه

شما بچه هاتون چند وقتشونه؟

مهدیا … ما همه از طایفه سلمانیم هرچه خواهدبشود، پای علی می مانیم
هنوز نشده ...راحت نشدم  بعیده بشم ..چون شرایط من سخت تره ..بچه ی دوم من دوقلو هستن😂شیر تو شیر ...

الهی

بچه هاتون چند وقتشونه؟

مهدیا … ما همه از طایفه سلمانیم هرچه خواهدبشود، پای علی می مانیم
بزرگه 3 سال و نیم کوچکه 9 ماهه شما بچه هاتون چند وقتشونه؟

من بزرگه ۳ سال و دوماه

کوچیکه یکسال و ۷ ماه

خیلی خسته م😔 هیچی کمکی ندارم. جز شوهرم که اونم صبح تا شب کاره

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
هنوز نشده ...راحت نشدم  بعیده بشم ..چون شرایط من سخت تره ..بچه ی دوم من دوقلو هستن😂شیر تو شیر ...

واااای عزیزممم خدا کمکت کنه😄😍

چند ساله تفاوت سنی شون؟

2 😐😂 کار از کمک خدا گذشته .

وای منم ازم شیر به شیر ان.اما دو قلو نیستن. پووووستم کنده شده.مو به تنم سیخ شد.

حتما کمکی داری مادری خواهری مادرشوهری کسی هوم؟؟؟؟

وای منم ازم شیر به شیر ان.اما دو قلو نیستن. پووووستم کنده شده.مو به تنم سیخ شد. حتما کمکی داری مادر ...

تک فرزندم .. کمک اولم شوهرمه ..مامان و مادرشوهرم خیلی کمک میکنن ..اما یک جاری دارم تا عمر دارم ازش ممنونم ...واقعا خواهری کرده در حقم ..خلاصه همسایگان یاری کنند که من بچه داری کنم ...حالا شاغل بودن هم بزن تنگش 😂البته حالا مرخصیم تا یکسال ولی بعدش خدا به داد برسه 

تک فرزندم .. کمک اولم شوهرمه ..مامان و مادرشوهرم خیلی کمک میکنن ..اما یک جاری دارم تا عمر دارم ازش م ...

وای الهی هرچی میخواد خدا بش بده.چه جاری خوبی ایول

اما خب هرچقدم کمک حالت باشن اول تا آخر بارش رو دوش خودته. خدا قوه و قدرت و اعصابشو بهمون بده خواهر

منکه ضعف اعصاب گرفتم بخدا

البته من خودمم و خودم😔 نه مامانم میتونه نه مادرشوهرم میکنه😔

وای الهی هرچی میخواد خدا بش بده.چه جاری خوبی ایول اما خب هرچقدم کمک حالت باشن اول تا آخر بارش رو دو ...

واقعا نمیتونم ..تازه الان کوچیکن ...هرسه تا پسر هستن ..تجسم میکنم الان پسر بزرگم اتاقش بمب زدن ...شدن 3 تا چی میشه 😂منم ضعف اعصاب دارم ...تحت هیچ شرایطی نمیتونم یک تنه بکشم این بارو 😂😂