ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگر پرداخت درب منزل براي فروشگاه تون میخواهید بذارید، سعی کنید از دستگاه کارت خوان استفاده نمایید، پول نقد به هیچ وجه نگیرید. باید پیک بگیرید و با پست ارسال نکنید
شما میتوانید اینطور به مشتری تان بگید اگر پرداخت در محل را انتخاب کنن، هزینه رفت و برگشت پیک با شماست، اگر پرداخت آنلاین رو انتخاب کنن هزینه ارسال رایگان است.
با درود اگر پرداخت درب منزل براي فروشگاه تون میخواهید بذارید، سعی کنید از دستگاه کارت خوا ...
مرسی از وقتی ک گذاشتین و جواب دادین
من میخواستم محصولاتمو با اسنپ باکس یا الو پیک ارسال کنم فقط نمیدونم قبول میکنن ک پول جنسمو از مشتری بگیرن بعد چجوری بهم پولو بدن و... هیچ اطلاعاتی ندارم
مرسی از وقتی ک گذاشتین و جواب دادین من میخواستم محصولاتمو با اسنپ باکس یا الو پیک ارسال کنم فقط نمی ...
اول اینکه باز تاکید میکنم، دستگاه کارت خوان سیار بگیرید و به مشتری بگید باید کارت بکشه و پول نقد قبول نمیکنید، دوم اینکه وقتی پیک میگیرید باید رفت و برگشت با توقف بگیرید و هزینه پیک رو هم بزنید از مقصد بگیرد و هزینه پیک را مشتری جداگانه پرداخت کند
با درود اگر پرداخت درب منزل براي فروشگاه تون میخواهید بذارید، سعی کنید از دستگاه کارت خوا ...
من انلاین شاپ هستم و با پیک میفرستم و بعد اینکه مشتری محصول رو دریافت کرد هزینه رو برام کارت به کارت میکنه ایندفه یک نفر سفارش داد و ادرس اشتباه داده یعنی ادرس خونه خودشو نداده بعدالان هزینه رو برام نفرستاده و به شمارش زنگ میزنم جواب نمیده چیکار کنم😔