2789

قطعا مدرن

دلايلشو بگم سنتي ها باز ميريزن سرم😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام خانما میشه کمکم کنید لطفا تااخر بخونید خیلی خیلی حیاتی هستش دعاتون میکنم من پیش امام رضا زندگی میکنم☹

من جمعه دوهفته پیش سه شنبه و پنجشنبه هفته پیش با نامزدم رابطه از مقعد داشتم هر سه تا رابطه مایع اصلی انزالش حتی سمت بدن من هم نیمد اما متاسفانه پیشاب همون مایعی که قبل مایع اصلی میاد فکر کنم یعنی مطمعن نیستم مالیده شد بهم منتها هرسه بار بلافاصله بعد از رابطمون قرص اورژانسی خوردم دقیقا شیش روز بعد ماهیانه شدم منتها با خونریزی خیلیی کم الان پنج روز گذشته خونریزی من همچنان کم هستش یکم زیاد شده ولی کمه هنوز از طرفی از دیشب هی بدنم داغ میکنه از داخل یهو داغ میشم 

با وجود اینکه فق پیشاب بوده و بلافاصله قرص خوردم ممکنه باردار بشم؟

ازدواجی که قبلش اشنایی کامل باشه 

ازدواجی که طرفین به همدیگه حس عاطفی اولیه و نزدیکی داشته باشن و هیچکدوم در ذهنش به فکر دیگری نباشه 

ازدواجی که فقط برای رهایی از خانواده و فقط برای اینکه همه بگن خب خداروشکر اینم ازدواج کرد نباشه 

من با سنتی که سریع محرمیت خونده بشه و ..... موافق نیستم با ازدوتجیم که قبلش طرفین همه چیزو باهم تجربه کردن حتی بارداریو هم موافق نیستم 

دوست بودن برای آشنا شدن با در نظر گرفتن یکسری حددو حدود