2777
2789
عنوان

کادو ولنتاین برای دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 49589 بازدید | 213 پست
۳۰۰ خورده ایی همونو توی اینستا ۵۰۰ میدادن  درحالی که دقیقا همون چیزایی بود که من خریده بودم

چقد خوب من امروز ست چرم پرسیدم از بازار ۵۰۰

ی ساعتم دیدم ۵۰۰

حالا نمیدونم کدومو بخرم

خدایا شکرت    
چقد خوب من امروز ست چرم پرسیدم از بازار ۵۰۰ ی ساعتم دیدم ۵۰۰ حالا نمیدونم کدومو بخرم

ساعت خوبه

منم خواستم ساعت بگیرم ولی زیاد داشت گفتم شاید خوشش نیاد 

البته مهم کادوئه و اینکه ب یادش هستی 

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی بنظرم برو بازار چیزای شیک تری هست 

بعد بنظرم واسش ساعت یا ست چرم یا دستبند چرم ی همچین چیزی بخر 

اون باکس هایی ک عکسشون رو گذاشتی رو اگه خودت یکم وقت بزاری میتونی درست کنی

خدایا شکرت    
ست چرم خوبه بنظرت؟؟ من خیلی دو دل شدم😓😓 میگم شاید نپسنده

اره خیلی خوبه  بنظرم چیز شیکی هست

اخه ببین واسه پسرا زیاد کادو نیس یا باید عینک بخری یا ساعت یا لباس یا ست چرم

خدایا شکرت    
اره خیلی خوبه  بنظرم چیز شیکی هست اخه ببین واسه پسرا زیاد کادو نیس یا باید عینک بخری یا ساعت ی ...

دقیقاااا حالا برای ما دخترا چیزای زیادی میشه خرید 

ولی پسرا نه 

سخته همین چیزا هست

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
نمیدونم دقیقا. البته از این جینگیل وینگیلا فک نکنم خوشش بیاد ولی ولنتاین همینا رو میگیرن دیگه

هرچی به سلیقش میخوره بخر

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          
اصلا شاخ درمیارم اینجور دخترا رو فقط تو سایت دیدم من ک کادو میگیرن فقط میگن وظیفشه! بنده خدا پسره می ...

احترام خودتو نگه دار 

من بنا بر تجربم گفتم و اون چیزی ک دور و ورم دیدم وگرنه من با همسرم اشنا شدم قصدمونم ازدواج بود توی سنی ک باید خرجم کردم براش

شماها چقد بی ادب و گستاخین