2777
2789
عنوان

شوهر بی جنبه

370 بازدید | 13 پست

من و همسرم همکاریم...یهو  ممکنه پروژه داشته باشیم یا نه و پولمون به بودن پروژه بنده.حالا دو هفته ایه پروژه نداریم و پولش ته کشیده.من چند میلیونی تو حسابم دارم که بدهکارم و امروز فردا باید براش بریزم.

امروز عصر تو راه خونه بعد از یه روز فوق العاده سخت )ماشینم خراب شد با خرج چند میلیونی) گفتم میشه بیرون یه چیزی بخوریم.آقا این قاطی کرد و گفت واقعا از نظر مالی درکی نداری...تازه من گفتم خودم حساب میکنم....اما به راحتی گفت هیچ درکی نداری و هیچی نمیفهمی.من فک میکردم زنی که کار میکنه میفهمه پول نداشتن یعنی چی....اما...

خلاصه من الان زدم بیرون و حتی به روش نیاورد من تنها شب دارم کجا میرم....

واقعا من درکی ندارم؟به خدا سر همه خریدا میگم بزار من حساب کنم اما کسی که خودش ادعای من مردم باید خرج خونه رو بدم داره چرا واسه یه چیزی که خودم‌میخوام خرجشو بدم اینطوری میکنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5879773/آموزش-خیاطی-با-پشتیبانی?postId=176186573

بچه ها اگه برای اموزش برید هم خودتون خیاطییاد میگیرید هم به یه خانم که واقعا نیاز داره کمک میکنید دوره هم صد هزاره اگر کسی هم واقعا نداسته باشه رایگان آموزش میده

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بی پولی رو اعصاب همه تاثیرگذاشته

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشتباه کردی با اینکه کارهم میکنی باید خرجتو بده وظیفشه

ببین من همچین نظری ندارم.منم کار میکنم ولی خودش همه اش ادعاست...واقعا از نظر مالی نمیتونم روش حساب کنم

ببخشید اسی

مردا خوششون‌ نمیاد بهشون بگی من حساب میکنم

مگر بینتون من و توویی باشه

با این خرف داری پولتو ب رخش میکشی

بنظرم وقتی ماشینت اینجور خرج اورده خوب اشتها داشتی بری بیرون غذا بخوری.حالا هم ک دلت کشیده بنظرم زمان مناسبی نبوده.سکوت کن 

زیاد از بیرون میگیرید غذا ؟..چندوقت یه بار میگیرید ؟؟؟ یا ولخرجی چیزی نکردی جدیدا ؟؟؟ حتما رو ه ...

بیرون شاید ماهی یبار...یا دوماه یبار.من اصلا برای خرجای شخصی مثل لباس و کتاب و بنزین و ...ازش مطلقا چیزی نمیگیرم.تازه اگه پروژه ای بهم بخوره میدم بهش اون پولشو بگیره اما....

ببخشید اسی مردا خوششون‌ نمیاد بهشون بگی من حساب میکنم مگر بینتون من و توویی باشه با این خرف داری ...

ببین واقعا داغون بودم و تنها...تو بارون تهران...میدونی که پیدا کردن مکانیک و اینا کار آسونی نیست...واقعا حالم بد بود دوست مداشتم برم خونه گفتم بیرون یه چیزی بخوریم...آخه خودش میگه تو خرج خونه کمک نمیکنی...چشه این مرد آخه

ببین واقعا داغون بودم و تنها...تو بارون تهران...میدونی که پیدا کردن مکانیک و اینا کار آسونی نیست...و ...

فشار اقتصادی هست دوست جان

سعی کن ی کم درکش کنی

هر دو کار میکنید صحیح

هر دو همو درک کنید ک درک کردن مهمتر از حمایت مالی هست