2777
2789
سبزی رو خوب سرخ میکنی م ،بعد پیاز بزرگ روخرد میکنیم با گوشت تفت میدیم ادویه قرمه سبزی و نمک و فلفل س ...

تممممر هندی؟؟ مگه قلیه ست!

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
نه ما نمیزینیم رب نمیخوادقرمه سبزی ،منطقه شمالیش

ما اهوازیم.

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلش همینه هم تو قرمه هم تو قلیه تمر باید باشه اگه تمر نریزی رب نارنج باید بریزی 

خب هر منطقه فرق میکنه ولی کلا تا حالا نشنیدم اصلشم نمیذارن. ما فقط برای قلیه ماهی میذاریم

خب هر منطقه فرق میکنه ولی کلا تا حالا نشنیدم اصلشم نمیذارن. ما فقط برای قلیه ماهی میذاریم

نمی دونم ولی تا بوده هم تو قرمه هم تو قلیه هم فسنجون تمر میخاد که ملسش کنه ،ولی قرمه سبزی نباید ترش بشه عطر و بوش رو هم،خوب میکنه 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
😍😍😍مرسییی عزیزم لطف کردی

خواهش میکنم 😍

اینم عکس نهار جمعه مون البته بعد نهار تونستم عکس بگیرم 😂 ته قابلمه مونده بود

https://uupload.ir/files/qwb_img-20210205-wa0025.jpeg

خواهش میکنم 😍 اینم عکس نهار جمعه مون البته بعد نهار تونستم عکس بگیرم 😂 ته قابلمه مونده بود http ...

عالیههه😍😋نوش جونت😍منم میخواستم برات بفرستم ببینی ولی از اینجا نگاه میکنم نیستش که بفرستم ولی تو گالریم هست :(

دختر شیطونشونم;)