2777
2789
عنوان

چلچله😌😁

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 69 پست
سمیه نرو😢😂

باشه نمیرم🥺🥺🥺🥺😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
۵۳۸۲ تا😁

شدی چلچلیک

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خرابش کردم😂😂😂😂

گلم داشتم سر ب سرت میذاشتم😘😘😘

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
بابالاکچری😎😂

خیلی مشخصه لاکچریم؟!😎😎😎😎😝😝😝😝

🧿🧿🧿🧿🧿😂😂😂😂😂😂

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

چقدر حواستون هست واقعا 

من تا الان پستامو نگاه نکردم هیچ وقت😂😂😂

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤
دوس دارم شلوغ کنم شبیه ادمایی هستی ک روزه سکوت مثلا بگیرن😋😋😋

شلوغ کن😁😁😁

آی نفس کششششش😂😂😂😂👊👊👊👊

😂😂

از ترس بچه م لب وانمود😂😂😂😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
جرئت داری جواب منو نده😏😂

جرئت که دارم ولی جواب میدم😂😂😂😂

اسی پرو فایل خودتی؟

خیلی نازه اگه خودشه من دوسش دارم

هه😏😂 معلوم بود از همون اول طاقت نمیره زبان میگشایع😂😂😂

👌😂😂😂