دخترم سه ساله و نیمشه. نمیدونم بهش چی یاد بدم.چند تا شعر بلده و اعداد رو تا ۱۰ انگلیسی و فارسی میشمره و پنج شش تا کلمه انگلیسی بلده. ولی تو حرف زدن هنوز روان نیست و گاهی تپق میزنه. دیگه چی بهش یاد بدم؟
خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمیام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤
خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمیام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔