2777
2789

ادم به ادم فرق میکنه

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلیاتنهایی روانتخاب کردن بعضیاهم بعداپشیمون شدن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خیلیاتنهایی روانتخاب کردن بعضیاهم بعداپشیمون شدن

خب از کجا بفهمیم برامون پشیمون نداره؟

ببین مجردی خوبه ها اما آدم می ترسه سنش بله بالاتر بعد پشیمون بشه که مجرد مونده 

می دونی آدم تو دوراهی گیر می کنه چه کنه

میدونی چه وقت پشیمون میشه؟وقتی به ازدواج به چشم یه ضرورت نگاه بکنه.

اما اگه این نگاه رو نداشته باشه پشیمون هم نمیشه 

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود
هر دو بدک نیست مجردی تکلیفت با خودت و زندگیت مشخصه متاهلی به شانست بستگی داره اگر شوهرت آدم باشه خ ...

بعضیا میگن مجرد بمونی شاید الان شما کنه مشکلی نداری ولی بعدا پشیمون میشی 

خب از کجا بفهمیم برامون پشیمون نداره؟ ببین مجردی خوبه ها اما آدم می ترسه سنش بله بالاتر بعد پشیمون ...

من خودم ازدواجی بودم ابجی وبه نظرخودمن اگه ادمی توزندگیت باشه ازخیلی لحاظ باهات جورباشه اونی که میخای باشه چرانکنیم😐

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
آره باهات موافقم  باید وقتی ازدواج کنیم که از تنهایی بهتر باشه

افرین منظورموخوب فهمیدی👏👏

تو ایران مجرد بودن،. به خصوص واسه خانم ها خیلی سخته

چون نه اروپاست که راحت نیازشون رو بر طرف کنن و کسی بهشون هزار تا انگ نزنه

نه تو محیط کار و اجتماع و فامیل و حتی دوستان راحت هستن، چون همه فکر میکنن میخوای شوهرشون رو از چنگشون در بیاری(با احترام به خانم ها اگر نمی‌زنیم، چون تا 30 مجرد بودم تو اجتماع دیدم این برخورد رو) 

کلا خیلی خیلی تنها میشی، باز اگر پول داشته باشی چهار تا سفر و تفریح داری،. نداشته باشی بدون دلخوشی و خانواده خیلی سخته

خودم به دوست دارم متولد 53 مجرد، واقعا تنهاست، و افسرده

2790
2778
2791
2779
2792