2777
2789
عنوان

یکم حرف بزنیم؟🥺

91 بازدید | 15 پست

سلام دوستان بااعتماد بنفس پایینم چکار کنم از دانشگاه رفتنم ترس دارم خصوصا از پسرا ..کلا دستو پامو گم میکنم بخاطر جثه ی کوچیکم و قد کوتاهم ،بخاطر اینکه اینقد آرومم همه میگن خوشبحالت ولی من دلم میخاد حرف بزنم نه میدونم چی بگم ن چطوری باشم.تو جمعای فامیلی همش ساکتم..

تمرینی کاری چیزی هس انجام بدم اعتماد بنفسم قوی شه

شمایی ک شلوغین راهکار بدین؟

راستی کسی پیام نور درس خونده؟جوش و شرایطش چطوره

کپ همیم با این تفاوت ک من اعتماد بنفسم متوسطه فقط وقتایی ک واسه بار اول قراره یکیو ببینم استرس دارم

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

✔️ببین شاید تو درونگرایی سعی نکن خودتو تغییر بدی

✔️دوم اینکه چهار سال دانشگاه درس خواندم با هیچ پسری چت نکردم جزو ✔️دو سه تا دختری بودم که همونجا برام از بین بچه های خودمون خواستگار پیدا شد 

✔️سوم اینکه اونجا مثل دبیرستان نیست که لازم باشه با همه دوست باشی ممکنه همسال خودت باشن ممکنه چهل سال هم سن داشته باشن ممکنه کوچیک باشن پس بیخیال که چجوری رفتار کنی، اونا غریبه هستن هرطور با غریبه هایی با اونا هم باش 

✔️چهارم اینکه یه تعدادی هم بی‌شعور هستن همیشه که اگه بی توجهی کنی. ممکنه بگن امل، بذار بگن،آخر ماجرای اونایی که امل نبودن رو من دیدم، همشون تزم هشت به این نتیجه رسیده بودن که رابطه ی صمیمی و خودمونی با پسرا چقدر بد بوده 

☀️☀️نکته ی پنجم و یه نصیحت مهم : تا دو ترم هیچ چیزی نگو هیچ جایی هیچ جمعی از بچه ها که مختاگلط بود نرو، همه توی جو هستن، این کار عاقلانه تر نشونت میده

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
کپ همیم با این تفاوت ک من اعتماد بنفسم متوسطه فقط وقتایی ک واسه بار اول قراره یکیو ببینم استرس دارم

من دفعه های بعد استرسم کمتر میشه اما همچنان آرومم اما از درون اینجوری دلم نمیخاد فقط نمیتونم اون هیجانو بروزش بدم

✔️ببین شاید تو درونگرایی سعی نکن خودتو تغییر بدی ✔️دوم اینکه چهار سال دانشگاه درس خواندم با هیچ پس ...

خیلیی ممنون از راهنماییات مفید بودن😍

بنظرت واسه اعتماد بنفسم ک بره بالا چکار کنم

خیلیی ممنون از راهنماییات مفید بودن😍 بنظرت واسه اعتماد بنفسم ک بره بالا چکار کنم

خواهش میکنم. 

واسه اعتماد بنفس فقط یچیز 

سوره ی کافرون رو بخون و با خودت تکرار کن 

بسم الله الرحمن الرحیم، قل یا ایها الکافرون لا اعبد ما تعبدون.... و لا انتم عابدون ما اعبد... 

من هر وقت این سوره رو می‌خوانم یادآوری میشه برام که هرکس ادعا داره و ممکنه مسخرم کنه الزاما کار درستو انجام نمیده پس من به روش خودم و اون به روش خودش، من کار خودمو میکنم و اون حالا هرچی میخواد مسخره کنه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
شما خودت دولتی بودی یا پیام نور

دولتی بودم

منم دقیقا مثل شما بودم همش استرس داشتم که چجوری باید با پسرای دانشگاه برخورد کنم حتی میخواستم بخاطر این موضوع اصلا دانشگاه نرم ولی وقتی وارد دانشگاه شدم دیدم اونقدرا که فکرشو میکردم ترسناک نبود و الان خیلی خیلی خوشحالم که تونستم بر ترسم غلبه کنم

شما هم نگران نباش پسرای دانشگاهم مثل بقیه انسان ها هستند ممکن خوب باشن ممکنه بد

اینم بگم که لازم نیست حتما باپسرا ارتباطی داشته باشی

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

کتابهای اعتماد بنفس و فن بیانم میتونه خیلی کمکت کنه

تاپیکهای دختر گرانبها هم خوبن

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
منم دقیقا مثل شما بودم همش استرس داشتم که چجوری باید با پسرای دانشگاه برخورد کنم حتی میخواستم بخاطر ...

ممنون از نظرت

من کلا ارتباط با جنس مخالفو قبول ندارم فقط حضورشون یا حرفاشون ممکنه اذیتم کنه

اما بقول شما امیدوارم اینطور نباشه

شما دولتی بودین یانع؟

اخه فک میکنم دولتیا چون درسخون ترن فهمیده ترن نسبت ب بقیه(به غیر دولتیا برنخوره منظورم بعضیاس ک مطمعنم نیستم از نظرم) 

ممنون از نظرت من کلا ارتباط با جنس مخالفو قبول ندارم فقط حضورشون یا حرفاشون ممکنه اذیتم کنه اما بق ...

منم همینطور تا قبل از دانشگاه تاحالا با مرد غریبه حرف نزده بودم🙈😁

بله دولتی هستم